Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Δεν είναι ακέφαλη η ΕΠΣΦ»!

Θέση για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην ΕΠΣ Φθιώτιδας πήρε το απόγευμα της Πέμπτης ο Συνδυασμός «Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας».

Μεταξύ άλλων, επιτίθεται ανοιχτά στο Διοικητικό Συμβούλιο που κρίθηκε έκπτωτο, ενώ τονίζει πως σε καμία περίπτωση η Ένωση δεν είναι ακέφαλη παρά τα όσα αναφέρονται. Αντ’ αυτού τα αναπληρωμαρτικά μέλη μπορούν να ασκήσουν κανονικά τα καθήκοντα τους.

Και όλα δείχνουν πως οι επόμενες ημέρες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Η ανακοίνωση:

Με έκπληξη παρατηρούμε το φαινόμενο Σαλτιμπαγκισμού και Κορδολαιμισμού που λαμβάνει χώρα στο Τοπικό Ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας.

Η αγωνία του ΕΚΠΤΩΤΟΥ Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Φθιώτιδας, να κρατηθεί στην καρέκλα της διοίκησης με οποιαδήποτε ραδιουργία, ξεπερνάει και το πιο επιστημονικό σενάριο φαντασίας.

Χωρίς να σεβαστεί τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που τον κήρυξε ΕΚΠΤΩΤΟ, ούτε την απόφαση του Πρωτοδικείου Λαμίας που ΑΠΕΡΡΙΨΕ την ένστασή του, ενώ αρχικά είχε επικαλεστεί τα δικαστήρια, δημοσιοποίησε τις φαντασιώσεις του με φήμες, λέγοντας πως μένει ακέφαλη η ΕΠΣ Φθιώτιδας μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

Όνειρα θερινής νυκτός και φαντασιοπληξίες από ΑΣΧΕΤΟ πέρα από το ποδόσφαιρο, αλλά και από τις δικαστικές αποφάσεις

Ως συνδυασμός Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας:

α) νιώθουμε πρώτα τη δικαίωση του αγώνα μας, για την απομάκρυνση των τοξικών ατόμων από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, και

β) ενημερώνουμε όλο τον Ποδοσφαιρικό Κόσμο του Νομού και πρωτίστως τα Σωματεία-Μέλη της ΕΠΣ Φθιώτιδας ότι:

1. Τα 18 ικανά αναπληρωματικά μέλη που έχουν νομίμως εκλεχθεί στις εκλογές της ΕΠΣΦ στις 28 Ιουνίου 2021, έχουν το νόμιμο δικαίωμα να συγκροτήσουν ΔΣ και να εκλέξουν Πρόεδρο. Ο νέος νόμος δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τον οποιονδήποτε

2. Ως εκ τούτου, η συνεδρίαση των αναπληρωματικών μελών θα γίνει άμεσα για την συγκρότηση σε σώμα και θα ανακοινωθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου

3. Τα Πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε όλες τις Κατηγορίες, το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου, σεβόμενοι την απόφαση της ΕΠΟ για αναστολή μέχρι και το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου

4. Τέλος η θητεία του ΔΣ θα είναι για 3 χρόνια ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ

Μία απάντηση στο “«Δεν είναι ακέφαλη η ΕΠΣΦ»!”

  1. Νικος Avatar
    Νικος

    Τελικά η άποψη της ιστοσελίδας ποια είναι; είναι ακεφαλη η όχι;

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας