Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ξεφτίλα στο πανελλήνιο! Ακέφαλη για ένα μήνα η ΕΠΣΦ!

Μια ακόμα «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του φθιωτικού ποδοσφαίρου γράφτηκε σήμερα. Η αίτηση της διοίκησης της ΕΠΣ Φθιώτιδας για προσωρινή διοίκηση απορρίφθηκε και το ποδόσφαιρο του νομού μας ζει στιγμές που δεν τιμούν κανέναν.

Γιατί; Γιατί για τον ερχόμενο μήνα η ΕΠΣΦ δεν θα έχει διοίκηση. Πράγμα που σημαίνει πως καμία απόφαση δεν μπορεί να παρθεί. Κανένα παιχνίδι δεν μπορείν να διεξαχθεί και όλη η Ελλάδα συζητάει την κατάντια της Ένωσης. Μιας Ένωσης που εκπροσωπείται στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον ΠΑΣ Λαμία εδώ και έξι χρόνια.

Πέραν τούτου, στο διάστημα μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου, όταν θα συζητηθεί η αίτηση για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, δεν μπορεί να έρθει εις πέρας οποιαδήποτε υποχρέωση υπάρχει.

Όλα αυτά και ενώ η πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου έχει δημόσια τονίσει πως όλα αυτό συμβαίνει για να «χτυπηθεί» η υποψηφιότητα του Πανουργιά Παπαϊωάννου για τον Δήμο της Λαμίας. Πράγμα το οποίο επιβεβαώνεται και από την διαγραφή του προέδρου της ΕΠΣΦ, Μιχάλη Κορδολέμη από τον συνδυασμό του Δημάρχου Λαμιέων, Θύμιου Καραΐσκου.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει άπαντες να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης και την δεινή θέση στην οποία έχουν φέρει το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας. Γιατί αυτή την στιγμή ζημιωμένα δεν βγαίνουν τα λεγόμενα «άρματα», αλλά το έρημο ποδόσφαιρο του τόπου μας. Οι ομάδες, οι διοικήσεις τους που παλεύουν να επιβιώσουν και ο κόσμος που τις ακολουθεί.

Κατάντια…

3 απαντήσεις στο “Ξεφτίλα στο πανελλήνιο! Ακέφαλη για ένα μήνα η ΕΠΣΦ!”

 1. G. K Avatar
  G. K

  Αφού κατάφερε ένας γραμματέας υφυπουργείο όνομα καρά Στάθης να μπλέξει ολόκληρο νόμο ευτυχώς προσωρινά τότε δεν υπάρχει σωτηρία στν Ελλάδα

  1. G. K Avatar
   G. K

   Την Δευτέρα τα νεώτερα…

 2. mexicanos Avatar
  mexicanos

  Δεν βαρεθήκανε κάποιοι τα ίδια και τα ίδια?
  Μια ζωή εδώ και τόσες δεκαετίες όλα για την καρέκλα.
  Καιρός να ασχοληθούν με τίποτα άλλο

3 Comments

3 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας