Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Απαντήσαμε με ποδόσφαιρο στην αλητεία»!

Προκλητική διαρροή από πλευράς Παναθηναϊκού μετά το παιχνίδι απόψε με τον ΠΑΣ Λαμία.

Οι «πράσινοι» μέσω κύκλων εξαπέλυσαν επίθεση τόσο στον διαιτητή Βασίλη Φωτιά, όσο και στην ομάδα μας. Στον πρώτο για μεροληπτική στάση και ανοχή σε αντιαθλητικό ποδόσφαιρο, ενώ τους «κυανόλευκους» για το παιχνίδι τους.

Ουσιαστικά το «τριφύλλι» χρεώνει στην Λαμία τις πέντε αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν. Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Ο ορισμός του διαιτητή Φωτιά μας προκάλεσε εξ αρχής ανησυχία. Όσα όμως συνέβησαν στη Λαμία ξεπέρασαν κάθε όριο και μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε μέσο για να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας, την πορεία της ομάδας αλλά και τη μη αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος. Συγχαίρουμε δημόσια τους παίκτες μας και όλη την ομάδα που απάντησαν με ποδόσφαιρο στην αλητεία που στήθηκε σήμερα».

Προκαλεί βέβαια ερωτηματικά η συγκεκριμένη τοποθέτηση, που μάλιστα αποτελεί θέση της ομάδας. Ειδικά από την στιγμή που και η Λαμία είχε τραυματία σήμερα και μάλιστα ολοκλήρωσε επίσης το ματς με παίκτη λιγότερο. Και τον Σλίβκα οι δικοί μας τον τραυμάτισαν;

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι