Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Ξένοι και με εμάς, ή σε όλα Έλληνες»!

Την στάση της Λαμίας που εδώ και έναν μήνα έχει ζητήσει από την ΚΕΔ τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια της, επανέλαβε ο Γιώργος Κασναφέρης στο σημερινό συμβούλιο της Super League.

Όπως υποστηρίζει η ομάδα μας, οι «μεγάλοι» έχουν αποφασίσει να έχουν ξένους διαιτητές στα μεταξύ τους ματς και στα άλλα με τους θεωρητικά «μικρούς» να τους σφυρίζουν οι Ελληνες, τους οποίους θεωρούν είτε «αναξιόπιστους» είτε «μη ικανούς», όπως λένε χαρακτηριστικά οι «μεγάλοι». Πράγμα που δεν στέκει και θα πρέπει να αλλάξει.

Από εκεί και πέρα, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ομάδας μας στάθηκε στο θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, λέγοντας πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα είναι υπέρ αυτού του πλάνου εφόσον πρώτα αρχίζουν να παίζουν Ελληνες διαιτητές σε όλα τα ματς.

«Κουραστήκαμε από το καλοκαίρι να έχουμε αυτήν την πόλωση μεταξύ Κλάτενμπεργκ και Μπένετ. Ας βρεθεί ένας τρίτος άνθρωπος να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία σε ήρεμους δρόμους και όταν θα επανέλθουν οι Ελληνες διαιτητές σ’ όλα τα παιχνίδια, “μεγάλων” και “μικρών”, τότε θα είμαστε υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας», ήταν τα λόγια του.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Νικος

    01/11/2022 at 7:13 μμ

    Συμφωνώ ως φίλαθλος της Λαμιας. Αλλά ρε Καζνα, εσύ ως πρωην διαιτητής έπρεπε να στηριξεις την ελληνική διαιτησία. Αν είναι έτσι κλείστε το το μαγαζί.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία