Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Εφιάλτης και… νυστέρι!

Από την μία η κακή εμφάνιση του ΠΑΣ Λαμία και από την άλλη η ανεκδιήγητη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, επέτρεψαν στον Άρη το βράδυ της Τρίτης να φτάσει στο ευρύ 5-0 επί της ομάδας μας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο κατά πολλούς κορυφαίους Έλληνας διαιτητής «καθάρισε» μαεστρικά τους «κυανόλευκους». Απέβαλλε στο 20′ τον Ντάνι Μπεχαράνο για… διαμαρτυρία και «έκοψε» στα δύο την ομάδα μας. Αυτή ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αντιδράσει, σε μια μέρα που δεν είχε γενικότερα καλή εικόνα και το 5-0 μοίαζει δίκαιο. Θα μπορούσε δε να έχει πάρα πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τα παράπονα της Λαμίας πάντως είναι τεράστια, από έναν ρέφερι που και πέρυσι και… πάντα, μαζί με τους Φωτιά και Καραντώνη έχουν δείξει εμπάθεια απέναντι της.

Την «καθάρισαν» Φαμπιάνο και Σιδηρόπουλος

Ο Άρης έδειξε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης διάθεση να δημιουργήσει, πρεσάροντας ψηλά. Αυτό είχε ως συνέπεια η Λαμία να βρει ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, αφού δημιουργούνταν χώροι για να αντεπιτεθεί. Στο 7′ ο Τσιλούλης από δεξιά βρήκε χώρο και έκανε σουτ από το όριο περιοχής, με τον Κουέστα να μπλοκάρει με άνεση όμως. Ένα λεπτό αργότερα, οι «κυανόλευκοι» άγγιξαν το γκολ. Σε σέντρα από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Ντε Βινσέντι στο κέντρο της περιοχής, βιάστηκε όμως και το πλασέ του ήταν αδύναμο -χωρίς αντίπαλο πάνω του- με αποτέλεσμα ο Κουέστα να μαζέψει εύκολα.

Ωστόσο, η ομάδα μας είχε την ατυχία στην πρώτη καλή τους στιγμή, οι Θεσσαλονικείς να βρουν το γκολ. Σε κόρνερ από αριστερά -που εκτελέστηκε με πάσα και γέμισμα του Λούις Πάλμα, ο Φαμπιάνο πρόλαβε και σηκώθηκε μπροστά από τον Κορνέζο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ. Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος σε μια ακατανόητη απόφαση απέβαλλε τον Ντάνι Μπεχαράνο και «καθάρισε» στην ουσία τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Βολιβιανός χαφ είδε κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και εν συνεχεία είδε και δεύτερη για… διαμαρτυρία.

Πρόκειται για την στιγμή που καθόρισε από νωρίς την εξέλιξη του ματς. Αφενός γιατί ο κ. Σιδηρόπουλος άφησε από πολύ νωρίς την ομάδα μας χωρίς ένα βασικότατο γρανάζι της και «έσπασε» τον άξονα της Λαμίας στην μέση και αφετέρου γιατί μιλάμε για μια πολύ τραβηγμένη απόφαση. Αυτή έφερε πολύ μεγάλη ένταση στους παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα και ασφαλώς ψυχολογία στους γηπεδούχους.

Εφιάλτης μέχρι την ανάπαυλα

Οι τελευταίοι από εκεί και πέρα, κυριάρχησαν στο παιχνίδι, με το πλάνο της ομάδας μας να είναι αναγκαστικά το εξής ένα: Να μην διασυρθεί! Στο 22′ ο Σαράνοφ έδιωξε εύκολα το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μαντσίνι λίγο έξω από την περιοχή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0, με τον Μανού Γκαρθία που έκανε ωραία προσπάθεια και μπήκε στην περιοχή στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 31′ οι Θεσσαλονικείς είχαν μια ακόμα καλή ευκαιρία, με τον Ζερβίνιο να μην μπορεί να σκοράρει.

Εν τέλει στο 33′ ήρθε και το 2-0. Ο Ζερβίνιο έκανε εξαιρετική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, βρήκε τον Πάλμα που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει και να δώσει μεγάλο προβάδισμα στον Άρη. Το οποίο και τριπλασιάστηκε στο 37ο λεπτό. Ο Πάλμα με ωραίο σουτ μετά την πάσα του Πίρσμαν έστειλε και αυτός την μπάλα στα δίχτυα. Σε μια φάση που πάντως, η Λαμία «φώναξε» για φάουλ του Πίρσμαν πάνω στον Τσιλούλη, πριν ο αριστερός μπακ των «κίτρινων» γυρίσει στον Πάλμα, χωρίς όμως να δοθεί κάτι. Εννοείται πως η φάση δεν εξετάστηκε καν στο VAR, με τον Άρη να έχει πλέον μετατρέψει σε τυπική διαδικασία το παιχνίδι. Στο 39′ είχε μια ακόμα καλή στιγμή, με καρφωτή κεφαλιά του Φαμπιάνο και τον Σαράνοφ να διώχνει εντυπωσιακά με τα πόδια σε κόρνερ.

Από εκεί και πέρα, όσο η ώρα περνούσε, οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα και η Λαμία το εκμεταλλεύτηκε, αγγίζοντας το γκολ. Αρχικά στο 42′, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι, ο Ετέμπο πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του και κόρνερ. Στην εκτέλεση του από τον Ντε Βινσέντι, πρώτα ο Αντέτζο δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και στη συνέχεια ο Τσιλούλης από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να απειλήσει. Έτσι, το 3-0 διατηρήθηκε στην ανάπαυλα.

Δεν την… λυπήθηκε!

Το 3-0 του πρώτου μέρους δεν άφηνε και ιδιαίτερα περιθώρια στην ομάδα μας, με τον Άρη να μην ρίχνει ρυθμούς. Είχε τον απόλυτο έλεγχο, με την Λαμία να προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί με αντεπιθέσεις. Στο 48′ μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Φαμπιάνο, ενώ στην επαναφορά κανένας δεν μπόρεσε να πάρει το ριμπάουντ για να σκοράρει. Στο 58′ ο Τζανδάρης έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ από τον άξονα, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Λανθασμένα ωστόσο, ο κ. Σιδηρόπουλος έδειξε… κόρνερ.

Ο Άρης προφανώς και δεν έπαιζε στα… κόκκινα, ωστόσο στην πρώτη αντεπίθεση που βρήκε στο 58ο λεπτό πέτυχε και τέταρτο γκολ. Σε ταχύτατη κόντρα, ο Μαντσίνι «έπασε» στον Πάλμα που έπιασε ένα τρομερό σουτ στην κίνηση για να στείλει την μπάλα στο δεξί πλαϊνό δίχτυ της εστίας για το 4-0. Ο Τσιλούλης προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, με το σουτ του στο 60′ να φεύγει άουτ, ενώ χαραρακτηριστικό της αντιμετώπισης που είχε η ομάδα μας είναι πως τρία λεπτά αργότερα ο κ. Σιδηρόπουλος καταλόγισε φάουλ πάνω στον Πάλμα στο όριο της περιοχής, σε μια φάση που ο Τζανδάρης ξεκάθαρα δεν τον ανέτρεψε.

Τελείωσε με… αγγαρεία

Ουσιαστικά το ματς στο σημείο εκείνο ήταν… αγγαρεία, με τις δύο ομάδες ωστόσο να έχουν έναν υποτειπώδη ρυθμό. Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μποάκι στο 71ο λεπτό πέρασε, αλλά κατέληξε στην αγκαλιά του Κουέστα. Ίδια κατάληξη είχε και το δυνατό σουτ του Γκανέζου στο 83′. Στο ενδιάμεσο, στο 81′, οι Θεσσαλονικείς σπατάλησαν διπλή ευκαιρία, με τους Φαμπιάνο και Καμάτσο να μην μπορούν να σκοράρουν. Και εκεί που φαινόταν πως το 4-0 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Άρης στο 91′ βρήκε και πέμπτο γκολ, με τον Μανού Γκαρθία να κάνει εξαιρετική κάθετη στον Γκρέι, που άδειασε τον Κορνέζο και έκανε το 5-0. Λίγο έλειψε στην συνέχεια μάλιστα να μπει και έκτο γκολ, όταν ο Καμάτσο σε κάθετη μπαλιά που του έγινε, «τσίμπησε» την μπάλα πάνω από τον Σαράνοφ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Έτσι, το 5-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο (85′ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (66′ Ντιόπ), Ζερβίνιο (66′ Γκρέι), Μαντσίνι (66′ Καμάτσο), Μάνου Γκαρθία, Πάλμα (86′ Νταμπό)

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν (86′ Προβυδάκης), Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Σλίβκα (75′ Καραμάνος), Ασκόφσκι (46′ Τζανδάρης), Ντε Βινσέντι (46′ Νούνιες), Τσιλούλης (66′ Μποάκι), Γιακουμάκης

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



9 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Σπήλιος Μακρής
Σπήλιος Μακρής

1 year ago

Θα μας πει πάλι ικανοποιημένος ο κ. Φέστα; Αν έχει ιταλικό φιλότιμο θα θέσει την παραίτηση του στην διάθεση του μεγαλομετόχου.

Νικος
Νικος

1 year ago

Συμφωνώ. 5 γκολ δεν δικαιολογουνται από τον παίχτη παραπανω

yannis
yannis

1 year ago

Αυτό που προέχει τώρα είναι η ανασύνταξη και η κατάκτηση τριών βαθμών πάσει δυνάμει στο ματς της Κυριακής κάτι πολύ δύσκολο…
Μετά θα συζητήσουμε γιατί στη λαική όποιος θέλει καλά προιόντα πάει πρωί πρωί και όχι στο τέλος για να σηκώνει μαρούλια μαραμένα.

Νικος
Νικος

1 year ago


Reply to 

yannis

Ετσι

Ξεφτιλα
Ξεφτιλα

1 year ago

Μια ομαδα δεν μπορεις να φτιαξεις ρε πανουργια…παλι κοροιδο σε πιασανε..σε φορτωσανε παλτα..πληρωνε μποακιε και σια..αλλα φεστα ηθελες…

filathlos
filathlos

1 year ago


Reply to 

Ξεφτιλα

Για το μόνο που δεν φταίει ο Φέστα είναι για τις μεταγραφές. Υπεύθυνος ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής. Οι μεταγραφές από το Εξωτερικό που θα έκαναν τη διαφορά απέτυχαν, ωστόσο ωφείλουμε να τον παραδεχτούμε για τις μεταγραφές εντός συνόρων (Κορνέζος, Σλίβκα). Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α....
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α....

1 year ago

Ο Διαιτητής ούτε κίτρινη θα έβγαζε στον παίκτη μας, αλλά όταν βλέπει να διαμαρτύρεται τότε την δείχνει (κίτρινη)…ο Μπεχαράνο δίκαια αντίκρισε την κόκκινη -ας μας πει τι είπε στον Σιδηρόπουλο- & εξέθεσε την ομάδα σε αυτή την ντροπιαστική ΗΤΑ, από τον πεθαμένο ΑΡΗ…Τιμωρία & Πάγκο…
Ο προπονητής μας ειναι αυτός που ετοίμασε την ομάδα & βλέπουμε επιθέσεις & όχι άμυνα…ας ψάξουν άλλου κάποιοι που θέλουν να κτυπήσουν την Διοίκηση.

filathlos
filathlos

1 year ago

Αγωνιστικά δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή κριτική, ωστόσο αν έβαζε ο Ντε βιντσετι το γκολ στην αρχή θα βλέπαμε άλλο ματς. Είχαμε 1-2 καλές στιγμές να σκοράρουμε έστω και με παίκτη λιγότερο αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος για κάποιο λόγο δεν έκοψε ρυθμό και ότι πήγαινε προς την εστία μπήκε γκολ. Προς το τέλος βγήκε και κούραση σε κάποιους παίκτες. Για τα εξωαγωνιστικά θα έπρεπε να είμαστε υποψιασμένοι και να μην δώσουμε δικαιώματα στον συγκεκριμένο διαιτητή. Τώρα προέχει ο Παναιτωλικός και χρειάζεται κινητοποίηση και ομόνοια. Το ταμείο του πρώτου γύρου και την όποια κριτική ας τα αφήσουμε για μετά το παιχνίδι αυτό.

Σεραφείμ Θ.
Σεραφείμ Θ.

1 year ago

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΙΟ,ΕΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,ΠΑΟΚ, Η ΑΡΗ, ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΡΤΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΥΤΩΝ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ;ΕΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΝΑΔΩΝ ΔΙΑΝΑΡΤΥΡΟΤΑΝΕ ΕΝΤΟΝΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, Η ΕΣΤΩ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΖΗΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο, Η ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ,ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Η ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΜΑΔΩΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗ, ΟΥΤΕ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙ ΑΥΡΑ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΗΓΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΟΜΩΣ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΙΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ, ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΙΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑ,ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΥΓ. Ο “ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ” κ.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ; ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ.ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Β’ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ????,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ;

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Σπήλιος Μακρής
Σπήλιος Μακρής
1 year ago

Θα μας πει πάλι ικανοποιημένος ο κ. Φέστα; Αν έχει ιταλικό φιλότιμο θα θέσει την παραίτηση του στην διάθεση του μεγαλομετόχου.

Νικος
Νικος
1 year ago

Συμφωνώ. 5 γκολ δεν δικαιολογουνται από τον παίχτη παραπανω

yannis
yannis
1 year ago

Αυτό που προέχει τώρα είναι η ανασύνταξη και η κατάκτηση τριών βαθμών πάσει δυνάμει στο ματς της Κυριακής κάτι πολύ δύσκολο…
Μετά θα συζητήσουμε γιατί στη λαική όποιος θέλει καλά προιόντα πάει πρωί πρωί και όχι στο τέλος για να σηκώνει μαρούλια μαραμένα.

Νικος
Νικος
1 year ago
Reply to  yannis

Ετσι

Ξεφτιλα
Ξεφτιλα
1 year ago

Μια ομαδα δεν μπορεις να φτιαξεις ρε πανουργια…παλι κοροιδο σε πιασανε..σε φορτωσανε παλτα..πληρωνε μποακιε και σια..αλλα φεστα ηθελες…

filathlos
filathlos
1 year ago
Reply to  Ξεφτιλα

Για το μόνο που δεν φταίει ο Φέστα είναι για τις μεταγραφές. Υπεύθυνος ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής. Οι μεταγραφές από το Εξωτερικό που θα έκαναν τη διαφορά απέτυχαν, ωστόσο ωφείλουμε να τον παραδεχτούμε για τις μεταγραφές εντός συνόρων (Κορνέζος, Σλίβκα). Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α....
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α....
1 year ago

Ο Διαιτητής ούτε κίτρινη θα έβγαζε στον παίκτη μας, αλλά όταν βλέπει να διαμαρτύρεται τότε την δείχνει (κίτρινη)…ο Μπεχαράνο δίκαια αντίκρισε την κόκκινη -ας μας πει τι είπε στον Σιδηρόπουλο- & εξέθεσε την ομάδα σε αυτή την ντροπιαστική ΗΤΑ, από τον πεθαμένο ΑΡΗ…Τιμωρία & Πάγκο…
Ο προπονητής μας ειναι αυτός που ετοίμασε την ομάδα & βλέπουμε επιθέσεις & όχι άμυνα…ας ψάξουν άλλου κάποιοι που θέλουν να κτυπήσουν την Διοίκηση.

filathlos
filathlos
1 year ago

Αγωνιστικά δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή κριτική, ωστόσο αν έβαζε ο Ντε βιντσετι το γκολ στην αρχή θα βλέπαμε άλλο ματς. Είχαμε 1-2 καλές στιγμές να σκοράρουμε έστω και με παίκτη λιγότερο αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος για κάποιο λόγο δεν έκοψε ρυθμό και ότι πήγαινε προς την εστία μπήκε γκολ. Προς το τέλος βγήκε και κούραση σε κάποιους παίκτες. Για τα εξωαγωνιστικά θα έπρεπε να είμαστε υποψιασμένοι και να μην δώσουμε δικαιώματα στον συγκεκριμένο διαιτητή. Τώρα προέχει ο Παναιτωλικός και χρειάζεται κινητοποίηση και ομόνοια. Το ταμείο του πρώτου γύρου και την όποια κριτική ας τα αφήσουμε για μετά το παιχνίδι αυτό.

Σεραφείμ Θ.
Σεραφείμ Θ.
1 year ago

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΙΟ,ΕΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΑΕΚ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,ΠΑΟΚ, Η ΑΡΗ, ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΡΤΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΑΥΤΩΝ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ;ΕΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΝΑΔΩΝ ΔΙΑΝΑΡΤΥΡΟΤΑΝΕ ΕΝΤΟΝΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, Η ΕΣΤΩ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΖΗΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ.ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο, Η ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ,ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Η ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΜΑΔΩΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗ, ΟΥΤΕ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΦΟΡ ΓΚΟΛΤΖΗ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙ ΑΥΡΑ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΗΓΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΚΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΟΜΩΣ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΙΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ, ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΙΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑ,ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΥΓ. Ο “ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ” κ.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ; ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ.ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Β’ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ????,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ;

ΠΑΣ Λαμία