Στην διάθεση των φιλάθλων έθεσε την Τετάρτη (9/11) η Λαμία τα εισιτήρια για την πολύ σημαντική κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο «Αθανάσιος Διάκος».
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι» γνωστοποίησαν τις τιμές και τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, σε ένα από τα πλέον κρίσιμα φετινά τους παιχνίδια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα «μαγικά χαρτάκια» ξεκινάνε από 10€ και φτάνουν μέχρι και 30. Η διάθεση τους θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ. Μέχρι την Παρασκευή αυτά θα λειτουργούν 10:00 με 20:00. Ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα λειτουργήσουν για τον συγκεκριμένο σκοπό 10:00 με 14:00.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 13η αγωνιστική της Super League την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, στις 18:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο μπορούν να το κάνουν ως εξής:
- είτε ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ώρο μέσω viva.gr πατώντας ΕΔΩ
- είτε από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος), Τετάρτη 9/11 μέχρι Παρασκευή 11/11 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ. Σάββατο 12/11 και Κυριακή 13/11 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
Κερκίδες: 1, 2, 15, 16, 17, τιμή: 10€
Κερκίδες: 5, 6, τιμή: 20€
Κερκίδες: 3, 4, τιμή: 30€
Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:
Αστυνομική Ταυτότητα και Εισιτήριο
καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, όλα τα εισιτήρια θα είναι υποχρεωτικά ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στο γήπεδο.
Κοιταξτε να κερδίσετε Μανουσο, Μποακιε, Ντε κάτι κλπ γιατί φτάσαμε να παρακαλάμε να κερδίσει ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά. Εκεί καταντήσαμε.
Τα παλτά πρέπει να γυρίσουν στην ντουλάπα με τη ναφθαλίνη γιατί ο χειμώνας απ’ ότι βλέπουμε αργεί…κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα ανοίξει το κουτί της πανδώρας
Στην Τελική ΝΑΙ κάποιοι πρέπει να χάσουν τον ύπνο τους μέχρι την Κυριακή.
Θα τον χάσουν; εγώ βλέπω πολύ ύπνο στον πάγκο. Οι αλλαγές (επειδη μπορεί να κάνει πολλές) τον τελευταίο καιρό (Ηράκλειο, Χαρίλαου) είναι του στυλ “αντε μπες κι εσύ να δούμε τι θα κάνεις”. Πλάνο μηδέν.