Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πρόστιμο και «καμπάνα» σε Παπαϊωάννου!

Με χρηματικό πρόστιμο και ποινή εισόδου στο γήπεδο τιμήρωσε την Παρασκευή η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τον Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα είχαν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Βόλο. Εκεί φερόταν να έβρισε τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Για τον λόγο αυτό, η Επιτροπή τον τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο, καθώς και με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για έναν μήνα.

Η ανακοίνωση:

9/ ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ , Π. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (Μεγαλομέτοχος): Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο από την αποδιδόμενη σε βάρος του πειθαρχική παράβαση του άρθρου 19 του Π.Κ. τηε ΕΠΟ. Δέχεται ότι ο 2ος εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε βάρος του πειθαρχική παράβαση της υβριστικής συμπεριφοράς – λόγω – προς το διαιτητή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ Ι, 11, 12, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει στον Π. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στο γήπεδο για ένα (1) μήνα (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ Ι, 11, 12, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, του Π.Κ. της ΕΠΟ ).

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία