Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Για κάθε γη της Ελιάς: Κουτιά για λάδι ελαιόλαδου και κουτιά συσκευασίας πολυτελείας σε χονδρική τιμή από την Τενέδιος

Είναι η εποχή που μαζεύουμε της ελιές και κάθε γη της ελιάς στη χώρα μας έχει την τιμητική της. Για εσάς όμως που η παραγωγή λαδιού είναι κάτι περισσότερο από απλή οικογενειακή υπόθεση, αλλά αποτελεί επιχειρηματική δράση τα ειδικά κουτιά για λάδι ελαιόλαδου και τα κουτιά συσκευασίας πολυτελείας σε χονδρική τιμή είναι προαπαιτούμενο για να αναδείξετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Στην κυτιοποιία Τενέδιος θα βρείτε τις πιο κομψές επιλογές σε κουτιά για λάδι ελαιόλαδου και μοναδικές προτάσεις σε κουτιά συσκευασίας πολυτελείας σε χονδρική τιμή που μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες και το στυλ της δικής σας επιχείρησης.

Κάντε την σωστή επιλογή για το brand σας και αυξήστε αισθητά τις πωλήσεις σας.

Για το προϊόν

Τα κουτιά για λάδι αποτελούν μία ιδιαίτερη περίπτωση συσκευασίας και απαιτούν μεγάλη προσοχή, τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή τους. Με ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα που προστατεύει το μπουκάλι ελαιόλαδου από τραντάγματα και ρωγμές, αλλά και με ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό που το κρατάει σταθερό και ασφαλές, τα κουτιά για λάδι ελαιόλαδου που θα βρείτε στην κυτιοποιία Τενέδιος μπορούν να κάνουν κυριολεκτικά την διαφορά στην επιχείρησή σας.

Αναζητήστε στο πορτοφόλιο της κυτιοποιίας Τενέδιος τις καλύτερες προτάσεις σε μικρά και μεγάλα κουτιά για λάδι ελαιόλαδου χειροποίητα, με κομψό και πρωτότυπο σχεδιασμό, επιλογές χρωμάτων και την δυνατότητα τοποθέτησης του δικού σας brand σε εμφανές σημείο.

Για την συσκευασία

Είτε πρόκειται για ελαιόλαδο, είτε για οποιοδήποτε άλλο προϊόν της επιχείρησής σας, τα κουτιά συσκευασίας πολυτελείας σε χονδρική τιμή είναι ο καλύτερος τρόπος για να τα αναδείξετε. Με μοναδικές επιλογές σε χειροποίητα κομμάτια και με πολυτελή επένδυση που τα κάνουν ανάρπαστα θα αναδείξουν την επιχείρησή σας.

Η κυτιοποιία Τενέδιος έχει για εσάς τα πιο πρωτότυπα και καλαίσθητα κουτιά συσκευασίας πολυτελείας, που χωράνε όλα τα προϊόντα σας και μπορούν να σχεδιαστούν με βάση τα χρώματα και το λογότυπο της επιχείρησής σας κατά παραγγελία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της κυτιοποιίας Τενέδιος και αναζητήστε τις κορυφαίες προτάσεις σε κουτιά για λάδι ελαιόλαδου και σε κουτιά συσκευασίας πολυτελείας σε χονδρική τιμή που σας συμφέρει.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ