Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ήρθε στην Λαμία ο Πίτι

Στην Λαμία βρίσκεται ο Πίτι και οι φήμες για επιστροφή του στην ομάδα μας δίνουν και παίρνουν…

Ο Ισπανός «πυροδότησε» την βόμβα με ποστάρισμα του χθες, όπου επιβεβαίωνε πως θα ταξιδέψει στην Ελλάδα. Και σήμερα τα σενάρια επιστροφής του στον ΠΑΣ Λαμία έγιναν ακόμα πιο έντονα, καθώς βρίσκεται επιβεβαωμένα στην πόλη μας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πίτι σε κάθε ευκαιρία τοποθετείται δημόσια για την Λαμία. Μάλιστα, παρότι αποχώρησε προ μηνών ήταν από την αρχή γνωστό πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους «κυανόλευκους», στους οπούιους εκτός από προπονητής έχει διατελέσει και τεχνικός διευθυντής.

Advertisement
2 Σχόλια

2 Comments

  1. Σεραφείμ Θ.

    23/11/2022 at 7:03 μμ

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΚΑΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΚΕΠΚΥΜΕ [ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ] ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ Ο-ΠΩΣ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ Η ΟΡ ΤΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ “ΝΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ” ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΜΑΛΟΥΜΑΙ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ “ΤΟ ΔΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΞ ΑΜΑΡΤΕΙΝ, ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ” ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΑΣ ΠΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΚΑΧΘΣΤ9Ν, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ.

  2. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...

    24/11/2022 at 3:30 μμ

    Εγώ έχω την άποψή μου, όμως δεν μπορώ να τα ξέρω όλα! Και ιδιαίτερα τα εσωτερικά & τις διάφορες συζητήσεις με μάνατζερ, προπονητές, κ.λ.π. παράγοντες του ποδοσφαίρου… ο ηγέτης της ομάδας μας έχει το πορτοφόλι & την ευθύνη…προσπαθεί για το καλύτερο…

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία