Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Έχουμε ΠΡΟΒΛΗΜΑ μάγκες…

Μια Λαμία που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε ομάδα που θέλει την παραμονή της, ηττήθηκε με -το κολακευτικό εν τέλει- 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης και σκόρπισε προβληματισμό.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε κάκιστο πρώτο ημίχρονο όπου δέχθηκε τρία γκολ. Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν ίδιος, με τους Αρκάδες να ρίχνουν απόδοση. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση προβληματίζει βαθύτατα, με τον ΠΑΣ Λαμία να έχει μπλέξει πλέον για τα καλά στην ουρά.

Ημίχρονο εφιάλτης!

Τα πρώτα λεπτά είχαν αναγνωριστικό χαρακτήρα, με τον Αστέρα να είναι εκείνος που ήταν πιο δραστήριος. Μάλιστα, οι Αρκάδες ήταν εκείνοι που είχαν και την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς, όταν στο 16′ ο Γκαραβέλης είπε «όχι« στον Ριέρα που βγήκε σε θέση τετ-α-τετ μετά από μπαλιά του Ιγκλέσιας. Ωστόσο, στην αμέσως επόμενη φάση, η Λαμία στάθηκε άτυχη. Στο 18ο λεπτό από σέντρα του Άλβαρες, ο Μπαράλες… οριζοντιώθηκε με το έδαφος και έπιασε κεφαλιά – ψαράκι, ο Γκαραβέλης έδιωξε, αλλά ο Μουνάφο πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.

Δεν πρόλαβαν να σκοράρουν οι «κυανόλευκοι» και στο 24ο λεπτό ήρθε και δεύτερη ψυχρολουσία. Ο Κρέσπι έκανε την σέντρα σουτ, με τον Αντέτζο στην προσπάθειά του να απομακρύνει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας. Ουσιαστικά το εξάλεπτο αυτό που ο ΠΑΣ Λαμία δέχθηκε δύο γκολ, ήταν εκείνο που άλλαξε εντελώς τα δεδομένα στο παιχνίδι, με τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη να επηρεάζονται πάρα πολύ.

Και έτσι, στο 31′ ήρθε και τρίτο γκολ. Ο Αστέρας έφυγε στην κόντρα, με τον Σίτο να αδειάζει τον Αντέτζο και να κάνει το παράλληλο γύρισμα προς τον Κρέσπι, ο οποίος εξ’ επαφής «έγραψε» το 3-0. Λογικό ήταν μετά και από αυτό το γκολ, ο ρυθμός να πέσει πολύ. Ο Παπαδόπουλος σε δύο περιπτώσεις στο 38′ και το 41′ έδιωξε τις προσπάθειες των Ντε Βινσέντι και Σιμόν. Ο πρώτος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου είχε και την μεγαλύτερη ευκαιρία της Λαμίας στο πρώτο μέρος. Όμως και πάλι ο Παπαδόπουλος είπε «όχι» στο ωραίο σουτ που επιχείρησε και το 3-0 διατηρήθηκε στην ανάπαυλα.

Τυπική διαδικασία…

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου δεν άφηνε καθόλου περιθώριο στην Λαμία να διεκδικήσει κάτι. Τουλάχιστον με την εικόνα που είχε. Έτσι, ο Σάββας Παντελίδης αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Και η αλήθεια είναι πως οι «κυανόλευκοι» άγγιξαν το γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Όμως το πολύ καλό σουτ του Τσιλούλη έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου στο 50′. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γκαραβέλης μπλόκαρε το σουτ του Μπαράλες μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Μπαρτόλο.

Όσο η ώρα περνούσε και με το σκορ στο 3-0 ο ρυθμός έπεφτε όλο και περισσότερο. Ο Ρόμανιτς στο 67′ έκανε ωραία ατομική ενέργεια και πάσα στον Μανούσο, το σουτ του Έλληνα επιθετικού από πλεονεκτική θέση όμως έφυγε ψηλά. Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Μπαρτόλο έκανε ωραία προσπάθεια και γύρισμα, βρήκε τον Μπερτόγλιο που ντρίμπλαρε υπέροχα έναν αντίπαλο αλλά το τελείωμά του μέσα από την περιοχή πέρασε έξω. Από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε κάποια άξια αναφοράς στιγμή, με το 3-0 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (87’ Σανταφέ), Κρέσπι (77’ Τιλίκα), Ριέρα (46’ Μπαρτόλο), Σίτο (67’ Μπερτόγλιο), Μπαράλες (87’ Κωστέας)

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο (46’ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Γκοράνοφ (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Γιακουμάκης (46’ Ρόμανιτς), Τσιλούλης (58’ Βέργος), Ντε Βινσέντι, Μανούσος (68’ Μαρτίνεθ)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



15 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

yannis
yannis

2 years ago

Σώπα…….

DrPanos
DrPanos

2 years ago

Καληνύχτα! Διάλυση… .

Nick
Nick

2 years ago

Τελος ιανουαριου θα φιγουραρουμε στην τελευταια θεση.

Jonny

2 years ago


Reply to 

Nick

Αν είναι να ξευτιλιζομαστε… καλύτερα να κατεβάσουμε την κ19

Λευτέρης
Λευτέρης

2 years ago


Reply to 

Nick

Τους χαλαγε ο φεστα τώρα χεστα προεδρε

Αλεξ
Αλεξ

2 years ago

Κύριοι όσοι διαβαζετε τα σχόλια μου θα θυμάστε που έγραφα να βρεθεί ένας προπονητής ικανός και είχα πολλές φορε΄ς προτείνει ως καταλληλότερο τον Μάτζιο.Σημερα τον βρήκαμε στον πάγκο του Αστέρα και του κάναμε ποδαρικό με τριάρα σε βάρος μας.
Πόσο θα πειραματιζόμαστε με κακούς προπονητές;
Καλό είναι ο κυρ παντελής να κατεβεί από το πούλμαν στην Αθήνα.Να μην επιστρέψει στην Λαμία. Βάλτε εν ανάγκη τον Πίτι προπονητή τώρα που χάσαμε από χαζομάρα μας τον Μάτζιο.
Θα φάμε και καμμια τριάρα από τον ΠΑΟΚ και τέλος το όνειρο.Ως εδώ το ταξίδι στην Μεγάλη κατηγορία.Αν διώχνωντας τον ιταλό παίρναμε από τότε τον Ματζιο τώρα θα είμαστε σε καλύτερη θέση.Πρόεδρε διώξε εδώ και τώρα (αρχιδιαιτητές) κουμανταδούρους που αντι να βοηθήσουν την ομάδα την έρριξαν στην ξέρα να τσακιστεί.Για γτο καλό σου πάρε γενναίες αποφάσεις,απόψε κι όλας διώξτους όλους δείξε πυγμή και ξεκίνα από αύριο μια ομάδα που θα ποηυλάει ακριβά το τομάρι της αλλιώς γιατί να χάνεις τα λεφτά σου μεχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα στείλτους όλους ξέρεις πού.Και στο ξαναείπα μην σε δουλεύουν ότι θα αυξηθούν οι ομάδες στην Α Εθνική και άρα και τελευταία η Λαμία θα μείνει.Ο Αυγενάκης ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα και ήταν κατηγορηματικός όχι.

ΗΒ
ΗΒ

2 years ago

Πανουργιά πάρε σκούπα.. Παντελίδη,Καζναφερη, Ντε Βισεντι..Πίσω τον Πίτι και νέο προπονητή με 4 μεταγραφές (στόπερ,δεκαρι, εξτρέμ,φορ). Στην τελική φέρε πίσω τον Φεστα..

Jonny

2 years ago


Reply to 

ΗΒ

Ο Φεστα ήταν πολύ τίμιος προπονητής

G. K
G. K

2 years ago


Reply to 

Jonny

Οι ομάδες φτιάχνονται το καλοκαίρι. Με τεχνικούς διευθυντές καταξιωμένος και κορμό ομάδας συμπαγή και άξιο. Τώρα πρέπει να αλλάξει πρόσωπα σε επιτελείο και να ρθουν 4 παίκτες που θ κάνουν αμέσως τν διαφορά.. Δύσκολο.. Όχι ακατόρθωτο.. Στο ματς με παοκ οποίος παίκτης δεν μπει με το μαχαίρι στα δόντια θα ακούσει τα εξ αμαξης και θα έχει πρόβλημα

Anagnostis

2 years ago

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ Η ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΟΙΝΩΣ 4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ, Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ, ΚΟΙΝΩΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ.
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΑΡΑ “Γ..ΛΕΝΤΗΜΕΝΗ” ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ 2 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ κ, ΦΕΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΦΘΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΓΚΟΛ, ΟΠΟΤΕ “ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ”.
ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ” ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Νικος
Νικος

2 years ago

Όλοι εμείς “οι προδότες” το λέγαμε από το καλοκαίρι. Φοβάμαι ότι τα λάθη στις μεταγραφές του καλοκαιριού δεν διορθώνονται. Όλα κύριοι είναι θέμα χρημάτων και όχι θέσης της ομάδας. Το Αγρίνιο που χαροπαλευε η ο Ατρόμητος η ή Νίκαια πως έκαναν το καλοκαίρι καλύτερες μεταγραφές; ειμαστε η μόνη ομάδα που μετα τη διακοπή παρουσιάστηκε χειρότερη (δείτε τις μεταγραφές των Ιωαννίνων) και ο προπονητής ενώ είχε έναν ολόκληρο μήνα όχι απλά να την μοντάρει, ολόκληρη προετοιμασία να κάνει, ακόμη πειραματιζεται. Αλήθεια ποιος Πιτι; είναι στο team? Δεν νομίζω. Οποτε είναι να έρθει, ο εκάστοτε προπονητής (τρίτος τώρα) βαζει βέτο.

Ριζος

2 years ago

Παντελιδης 🚶💼 άντε καλό ταξίδι.

Παναγιώτης
Παναγιώτης

2 years ago

Αλήθεια, πού είναι κρυμμένοι όσοι τόσο καιρό τα έβλεπαν όλα ρόδινα και κατηγορούσαν όλους όσους έλεγαν την αλήθεια;

Φριξος
Φριξος

2 years ago

ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΛΑΜΙΩΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΌΙΟΝ ΕΝΝΟΩ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΩΑΜΕ ΑΛΗΥΕΞΕΣ, ΜΑΣ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΝΑΔΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.

Λαμιώτης
Λαμιώτης

2 years ago


Reply to 

Φριξος

ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΌΜΟΙΟΙ ΣΟΥ!!! ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΉΔΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΈΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ….ΦΡΙΞΟ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ…ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΩ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΊΛΙΑ ΠΡΌΣΩΠΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΌΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΉΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΏΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΤΕΤ Α ΤΕΤ…. ΕΙΔΆΛΛΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΊΖΩ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Η ΚΑΝΟΝΊΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ….ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΆ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ….ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΎΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…..

15 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
yannis
yannis
2 years ago

Σώπα…….

DrPanos
DrPanos
2 years ago

Καληνύχτα! Διάλυση… .

Nick
Nick
2 years ago

Τελος ιανουαριου θα φιγουραρουμε στην τελευταια θεση.

Jonny
2 years ago
Reply to  Nick

Αν είναι να ξευτιλιζομαστε… καλύτερα να κατεβάσουμε την κ19

Λευτέρης
Λευτέρης
2 years ago
Reply to  Nick

Τους χαλαγε ο φεστα τώρα χεστα προεδρε

Αλεξ
Αλεξ
2 years ago

Κύριοι όσοι διαβαζετε τα σχόλια μου θα θυμάστε που έγραφα να βρεθεί ένας προπονητής ικανός και είχα πολλές φορε΄ς προτείνει ως καταλληλότερο τον Μάτζιο.Σημερα τον βρήκαμε στον πάγκο του Αστέρα και του κάναμε ποδαρικό με τριάρα σε βάρος μας.
Πόσο θα πειραματιζόμαστε με κακούς προπονητές;
Καλό είναι ο κυρ παντελής να κατεβεί από το πούλμαν στην Αθήνα.Να μην επιστρέψει στην Λαμία. Βάλτε εν ανάγκη τον Πίτι προπονητή τώρα που χάσαμε από χαζομάρα μας τον Μάτζιο.
Θα φάμε και καμμια τριάρα από τον ΠΑΟΚ και τέλος το όνειρο.Ως εδώ το ταξίδι στην Μεγάλη κατηγορία.Αν διώχνωντας τον ιταλό παίρναμε από τότε τον Ματζιο τώρα θα είμαστε σε καλύτερη θέση.Πρόεδρε διώξε εδώ και τώρα (αρχιδιαιτητές) κουμανταδούρους που αντι να βοηθήσουν την ομάδα την έρριξαν στην ξέρα να τσακιστεί.Για γτο καλό σου πάρε γενναίες αποφάσεις,απόψε κι όλας διώξτους όλους δείξε πυγμή και ξεκίνα από αύριο μια ομάδα που θα ποηυλάει ακριβά το τομάρι της αλλιώς γιατί να χάνεις τα λεφτά σου μεχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα στείλτους όλους ξέρεις πού.Και στο ξαναείπα μην σε δουλεύουν ότι θα αυξηθούν οι ομάδες στην Α Εθνική και άρα και τελευταία η Λαμία θα μείνει.Ο Αυγενάκης ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα και ήταν κατηγορηματικός όχι.

ΗΒ
ΗΒ
2 years ago

Πανουργιά πάρε σκούπα.. Παντελίδη,Καζναφερη, Ντε Βισεντι..Πίσω τον Πίτι και νέο προπονητή με 4 μεταγραφές (στόπερ,δεκαρι, εξτρέμ,φορ). Στην τελική φέρε πίσω τον Φεστα..

Jonny
2 years ago
Reply to  ΗΒ

Ο Φεστα ήταν πολύ τίμιος προπονητής

G. K
G. K
2 years ago
Reply to  Jonny

Οι ομάδες φτιάχνονται το καλοκαίρι. Με τεχνικούς διευθυντές καταξιωμένος και κορμό ομάδας συμπαγή και άξιο. Τώρα πρέπει να αλλάξει πρόσωπα σε επιτελείο και να ρθουν 4 παίκτες που θ κάνουν αμέσως τν διαφορά.. Δύσκολο.. Όχι ακατόρθωτο.. Στο ματς με παοκ οποίος παίκτης δεν μπει με το μαχαίρι στα δόντια θα ακούσει τα εξ αμαξης και θα έχει πρόβλημα

Anagnostis
2 years ago

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ Η ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΟΙΝΩΣ 4 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ, Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ, ΚΟΙΝΩΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ.
ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΑΡΑ “Γ..ΛΕΝΤΗΜΕΝΗ” ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ 2 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ κ, ΦΕΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΦΘΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΓΚΟΛ, ΟΠΟΤΕ “ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ”.
ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΙΖΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ” ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Νικος
Νικος
2 years ago

Όλοι εμείς “οι προδότες” το λέγαμε από το καλοκαίρι. Φοβάμαι ότι τα λάθη στις μεταγραφές του καλοκαιριού δεν διορθώνονται. Όλα κύριοι είναι θέμα χρημάτων και όχι θέσης της ομάδας. Το Αγρίνιο που χαροπαλευε η ο Ατρόμητος η ή Νίκαια πως έκαναν το καλοκαίρι καλύτερες μεταγραφές; ειμαστε η μόνη ομάδα που μετα τη διακοπή παρουσιάστηκε χειρότερη (δείτε τις μεταγραφές των Ιωαννίνων) και ο προπονητής ενώ είχε έναν ολόκληρο μήνα όχι απλά να την μοντάρει, ολόκληρη προετοιμασία να κάνει, ακόμη πειραματιζεται. Αλήθεια ποιος Πιτι; είναι στο team? Δεν νομίζω. Οποτε είναι να έρθει, ο εκάστοτε προπονητής (τρίτος τώρα) βαζει βέτο.

Ριζος
2 years ago

Παντελιδης 🚶💼 άντε καλό ταξίδι.

Παναγιώτης
Παναγιώτης
2 years ago

Αλήθεια, πού είναι κρυμμένοι όσοι τόσο καιρό τα έβλεπαν όλα ρόδινα και κατηγορούσαν όλους όσους έλεγαν την αλήθεια;

Φριξος
Φριξος
2 years ago

ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΛΑΜΙΩΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΌΙΟΝ ΕΝΝΟΩ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΩΑΜΕ ΑΛΗΥΕΞΕΣ, ΜΑΣ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΝΑΔΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.

Λαμιώτης
Λαμιώτης
2 years ago
Reply to  Φριξος

ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΌΜΟΙΟΙ ΣΟΥ!!! ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΉΔΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΈΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ….ΦΡΙΞΟ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ…ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΩ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΊΛΙΑ ΠΡΌΣΩΠΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΌΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΙΔΉΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΏΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΤΕΤ Α ΤΕΤ…. ΕΙΔΆΛΛΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΊΖΩ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Η ΚΑΝΟΝΊΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ….ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΆ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ….ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΎΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…..

ΠΑΣ Λαμία