Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Οι μόνοι που τίμησαν την φανέλα!

Η εικόνα του ΠΑΣ Λαμία απόψε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δυστυχώς δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού. Η ομάδα μας ήταν κάκιστη και γλύτωσε τον διασυρμό κυρίως γιατί στην επανάληψη ο Αστέρας Τρίπολης έριξε τον ρυθμό του.

Θέλετε ατυχία; Σύμφωνοι, ήταν άτυχη η Λαμία στο ξεκίνημα. Θέλετε αδυναμία, επίσης ήταν! Το ζήτημα είναι πως η ομάδα μας πλέον τρέχει σερί που προβληματίζει. Και προβληματίζει πάρα πολύ! Ελπίζουμε όχι μόνο εμάς που παρακολουθούμε, αλλά και τους υπεύθυνους.

Προφανώς και χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει το νέο τεχνικό τιμ για να δουλέψει όπως θέλει. Αυτό είναι αυτονόητο. Αυτονόητο όμως είναι επίσης πως δεν υπάρχει πλέον άλλη πίστωση χρόνου. Η Λαμία πρέπει να πάρει αποτελέσματα και κυρίως πρέπει να διορθώσει την απογοητευτική της εικόνα.

Και πρέπει να το κάνει -μέσα σε όλα- και για αυτούς τους είκοσι τρελούς που παράτησαν τις δουλειές τους απόγευμα Τετάρτης για να πάνε μέχρι την Τρίπολη και να υποστηρίξουν.

Τους το χρωστάτε!

4 απαντήσεις στο “Οι μόνοι που τίμησαν την φανέλα!”

  1. Anagnostis Avatar

    ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑ-ΣΕΦ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΕΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Β’ ΔΙΑΛΟΓΗΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΠΑ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ “ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΑΥΓΑ” ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΚΟΙΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΗΔΗ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.

  2. G. K Avatar
    G. K

    Καλό είναι οι “φιλόσοφοι” των σχολίων εδώ και παντιγνωστες να περιμένουν.. Γιατί πάντα.. Μα ΠΆΝΤΑ.. τους βουλώνει το στόμα ο μεγαλομετοχος..

  3. Anagnostis Avatar

    Μάλλον εσύ έχεις μεσανυχτα και δε έχεις πάρει χαμπάρι το τι συμβαίνει κι όχι μόνον αυτό, αλλά εσυ βλέπεις το δένδρο και δε βλέπεις το δάσος που καίγεται ήδη.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, γιατί τα φερεφωνα έκαναν κακό στη διοίκηση και κατ επέκταση στην ομαδα

  4. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΖΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΑΦΟΥ Ο ΚΟΡΝΕΖΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙΤΟΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ,[ΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ; ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ;], ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛΤΖΗ;
    ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ, Η ΝΑ ΜΗ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ,ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ; Η ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΣΤΑ;
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ;
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΘΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ-ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΑΜΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΕΔΩ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΛΑΜΕ, ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ;

4 Comments

4 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ