Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μανούσος: «Συγγνώμη από τον κόσμο»

Την απογοητευτική εικόνα του ΠΑΣ Λαμία παραδέχθηκε ο Γιώργος Μανούσος στο περιθώριο της χθεσινής ήττας από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα μας αλλιώς δουλεύει στις προπονήσεις και άλλα πράγματα δείχνει στα παιχνίδια της.

Δεν παρέλειψε δε, να αναφερθεί στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στην Αρκαδία, ζητώντας του συγγνώμη για την εμφάνιση και την ήττα.

Συγκεκριμένα είπε: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς σήμερα ήρθαμε με μεγάλες προσδοκίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η εικόνα μας σε κάποια σημεία ήταν πολύ άσχημη και δεν είναι αυτή που μας αρμόζει. Το τελευταίο διάστημα η δουλειά και η προσπάθεια δεν έχει σχέση με αυτό που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Έχουμε μία νευρικότητα μερικές φορές και παίζουμε με άγχος χωρίς λόγο. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Θα μας βοηθήσουν και τα παιδιά που θα έρθουν. Θα πρέπει να γυρεύουμε το 101% από τους εαυτούς μας. Τα περιθώρια στενεύουν και θα έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια. Στις προπονήσεις δείχνουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Σίγουρα θα αλλάξουμε την κατάσταση. Εκ μέρους όλων των παιδιών συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ για την εικόνα μας».

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία