Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κορνέζος: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Την ανάγκη οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία να αποδώσουν με βάση τις δυνατότητες τους, επισήμανε ο Γιώργος Κορνέζος.

Ο νεαρός στόπερ της ομάδας μας ήταν ο σκόρερ του γκολ με το οποίο η Λαμία ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με τον Ατρόμητο το Σάββατο.

Μιλώντας στο «ERTSports.gr» σχολίασε την χαρά του για το τέρμα που πέτυχε, τόνισε όμως πως οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους, ώστε να μπορέσουν να παίρνουν και αποτελέσματα από εδώ και πέρα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στη Super League, μιας και είναι σημαντικό για την συνέχεια της ομάδας. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα, πρέπει να πιστέψουμε πιο πολύ στους εαυτούς μας και να βγάλουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα για την ομάδα και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία