Επίσημα πλέον από το απόγευμα της Τετάρτης ο Αλεξάντρ Πάβλοβετς είναι ποδοσφαιριστής της Λαμίας.
Πρόκειται για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό του οποίου το όνομα είχε ακουστεί προ ημερών στο ρεπορτάζ της ομάδας μας. Ο Λευκορώσος άσος, σύμφωνα με την ανακοίνωση των «κυανολεύκων» αποκτήθηκε με την μορφή του δανεισμού από την Όρενμπουργκ της Ρωσίας, με την οποία είχε 12 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Έχει αγωνιστεί επίσης στην Εθνική του ομάδα, ενώ έχει φορέσει τις φανέλες των Ντινάμο Μπρεστ, Τορπέντο Ζοντίνο, Νεμάν Γκρόντνο και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την χαρά του που ο ΠΑΣ Λαμία του δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσει την τύχη του στην χώρα μας και έδωσε υπόσχεση να δώσει ότι μπορεί για να επιτύχει ο σύλλογος τους στόχους του.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λευκορώσο ποδοσφαιριστή Aliaksandr Paulavets, με τη μορφή δανεισμού από την Όρενμπουργκ της Ρωσίας με την οποία φέτος είχε 12 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο 26χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λευκορωσίας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και σε Ντινάμο Μπρεστ, Τορπέντο Ζοντίνο, Νεμάν Γκρόντνο και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Ο παίκτης επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 22 στη φανέλα του.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Aliaksandr δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με την φανέλα της Λαμίας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”
0
votes
1 Comment
Most Voted
1 month ago
I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.