Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Απαράδεκτη εικόνα για κοινόχρηστο χώρο! (pics)

Μια εικόνα που σίγουρα δεν τιμάει τους υπεύθυνους καθαριότητας του «Αθανάσιος Διάκος» αντίκρισαν χθες οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί για να δουν από κοντά την ρεβάνς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με καταγγελία που δέχθηκε από κάτοχους καρτών διαρκείας το Lamia Ole, η κερκίδα που βρίσκεται απέναντι από τα επίσημα ήταν σε κακό χάλι.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, η εξέδρα βρισκόταν σε «αισχρή» κατάσταση. Και μάλιστα σε θέσεις που κάθονται άνθρωποι με κάρτες διαρκείας. Χαρακτηριστικά λεγόταν πως το γήπεδο -τουλάχιστον σε εκείνη την πλευρά- είχε να καθαριστεί πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 14 Ιανουαρίου. Μιλάμε δηλαδή για δύο εβδομάδες τουλάχιστον…

Advertisement
4 Σχόλια

4 Comments

 1. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...

  27/01/2023 at 7:41 μμ

  Έχει να καθαριστεί μετά τον αγώνα με ΠΑΟΚ, ΤΟ ΟΡΘΟ! Εκεί έχω θέση…

 2. ΗΒ

  28/01/2023 at 7:37 πμ

  Δεν είναι μόνο τα μαξιλαράκια και οι καφέδες. Τα καθίσματα είναι πανβρωμικα ( δεν έχουν καθαριστεί ποτέ), δεν έχουν όλα αρίθμηση, τα περισσότερα κουνιούνται, τα μεγάφωνα δεν λειτουργούν (στις θύρες 15,16,17).. Δεν ξέρω τι γίνεται στις τουαλέτες.. Πραγματικά είμαστε όλοι άρρωστοι με την ομάδα μας για να ανεχόμαστε σε κάθε παιχνίδι τέτοιες “ομορφιές”. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους!!

 3. Παναγιώτης

  28/01/2023 at 2:52 μμ

  Η κατάσταση στα καθίσματα αλλά και τις τουαλέτες του γηπέδου είναι ένα μαύρο χάλι. Όχι πως τα “κυλικεία” είναι πολύ καλύτερα βέβαια.
  Δεν είναι εικόνα γηπέδου ομάδας πρώτης κατηγορίας…
  Δεν υπάρχει σεβασμός προς τους θεατές. Μόνο να ζητάνε κάποιοι τα 20ευρα από τους φιλάθλους ξέρουν…
  Όποτε τους επιτρέπουν να μπουν στο γήπεδο, δυστυχώς!

 4. ΠΟΛΙΤΕΣ

  31/01/2023 at 3:33 μμ

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ….ΚΑΤΑΝΤΙΑ…..ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ…..
  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…..ΔΥΣΤΥΧΩΣ…..

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ