Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Με Μεντίνα στον Βόλο η Λαμία!

Με… ειδήσεις ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Λαμία την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Οι «κυανόλευκοι» γυμνάστηκαν για τελευταία φορά σήμερα πριν το ματς και ακολούθως ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεοφερμένος Μεντίνα, ενώ μετά από μήνες διαθέσιμος είναι εκ νέου και ο Σαραμαντάς.

Από εκεί και πέρα, ο Τόσιτς δεν είναι έτοιμος και έμεινε εκτός, όπως και ο επίσης νεοαποκτηθής γκολκίπερ Κοσέλεφ. Σταθερά εκτός πλάνων παραμένουν οι Αντέτζο, Μπεχαράνο, ενώ μαζί τους έμειναν έξω επίσης οι Σαράνοφ και Ντε Βινσέντι.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκαραβέλης, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βέργος και Μεντίνα.

3 Comments
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξ
Αλεξ
3 years ago

Με αυτή την αποστολή πιστεύετε οτι θα νικήσετε το Βόλο; Αλλάξτε πλευρό το βράδυ.

Yannis
Yannis
3 years ago

Σήμερα άμα δεν κερδίσουν την υπόθεση θα αναλάβει ιατροδικαστής…..

Φριξος
Φριξος
3 years ago

ΕΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΣΙΤΣ ΚΥΡΙΟΙ, ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘ’ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΑΦΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΔΙΧΤΥΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΗΝΕΣ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ.
ΥΓ. Ο ΔΗΘΕΝ “ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ” ΜΠΕΟΣ ?????? ΑΥΡΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ, Η ΘΑ ΣΑΣ
ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ; ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ, Η ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΑΣΠΟΝΔΟΣ;

ΠΑΣ Λαμία