Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Με αλλαγμένη άμυνα στην Τούμπα

Με στόχο μια καλή εμφάνιση, προκειμένου να κλείσει με ψηλά το κεφάλι την παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου και φέτος, η Λαμία ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το τελικό 5-1 του πρώτου αγώνα, δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια στους «κυανόλευκους» να διεκδικήσουν κάτι. Πόσο μάλλον από την στιγμή που προέχει η μάχη της παραμονής. Έτσι, ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε αποστολή από την οποία απουσιάζουν κάποια βασικά… χαρτιά.

Συγκεκριμένα, στην Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι Γκαραβέλης, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Νούνιες, Τόσιτς και Καραμάνος. Αντιθέτως, επιστρέφει στις επιλογές ο Αντέτζο, ενώ επανέρχεται και ο Ασκόφσκι.

Αν δε, μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασματα από την ενδεκάδα είναι πως από την στιγμή που οι επιλογές στο κέντρο της άμυνας είναι μόλις δύο, ο ΠΑΣ Λαμία θα πάει με δυάδα στα στόπερ τους Αντέτζο, Τζανετόπουλο μετά από πολλούς μήνες και πάλι. Κάτω από τα δοκάρια δε, πιθανότατα να δούμε τον Κοσέλεφ.

Αναλυτικά η αποστολή: Τρόπουλος, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Αμπαντά, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Κοντονίκος, Τσούκαλος και Μεντίνα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία