
Το πόσο κομβικής σημασίας είναι το επερχόμενο στερεοελλαδίτικο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό για τον ΠΑΣ Λαμία, είναι περιττό να αναφερθεί. Και σε αυτό το πλαίσιο, οι «κυανόλευκοι» θέλουν και ζητάνε να έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους.
Το ματς του Σαββάτου (6/5, 20:00) στο «Αθανάσιος Διάκος» θα κρίνει πολλά στην «μάχη» της παραμονής και για τον λόγο αυτό ήδη από σήμερα έχουν τεθεί στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια. Μάλιστα, η Λαμία όρισε Γενική Είσοδο στα 10€, ενώ πέραν της προπώλησης από τα γραφεία της ΠΑΕ, η διαδικασία είναι ανοιχτή και μέσω VIVA.
Από εκεί και πέρα, τα παιδιά, τα ΑμεΑ και οι γυναίκες συνοδοί παιδιών, θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Λεωνίδα Βόκολου με μόλις 1€.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League Playouts το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στις 20:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο μπορούν να το κάνουν:
- είτε ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ώρο μέσω viva.gr πατώντας ΕΔΩ
- είτε από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος)
Τρίτη 02/05 μέχρι Παρασκευή 05/05 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 5:00 το απόγευμα,
Σάββατο 06/05 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
Γενική είσοδος σε όλο το γήπεδο: 10€
ΑμεΑ, παιδιά και γυναίκες που συνοδεύουν τα παιδιά το εισιτήριο είναι 1€ και μόνο από τα γραφεία του Συλλόγου.
Για την είσοδο στο γήπεδο ο κάτοχος του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να έχει μαζί του:
Αστυνομική Ταυτότητα και Εισιτήριο
καθώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση, όλα τα εισιτήρια θα είναι υποχρεωτικά ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στο γήπεδο.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Fonografos.net

5 Comments
Γράψτε ένα σχόλιο
Ακύρωση απάντησης
Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Ο ΑΟΛ έγινε 10 χρονών!
- Συνεχίζει και με… τη βούλα ο Κοσέλεφ!
- Κλήθηκε στην Βολιβία ο Μπεχαράνο
- Χωρίς Σλίβκα οι Λιθουανοί
- Έτσι αγκάλιασε την άνοδο ο Σταυρός! (vid)
- Δίπλα στον Αστέρα ο Παπαϊωάννου
- Έμεινε στο κόλπο ο Σταυρός!
- Σε εξαιρετική κατάσταση το γήπεδο του Σταυρού
- «Κυανόλευκη» αισιοδοξία για Μεντίνα!
- Ακούει τον Γιούρκα, αλλά ως εκεί…
Λαμιώτης
02/05/2023 at 11:59 πμ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.. !!!!…ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ…!!! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΑΚΟΎΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ…!!!…ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΏΣΤΕ ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ!!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΆ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑΡΑ ΜΑΣ!!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!! FORZA LAMIARA!!!!
Yannis
02/05/2023 at 1:28 μμ
Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία παρά μόνο για τους νεκρούς….
Φριξος
02/05/2023 at 7:52 μμ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, “ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΕΓΩ, ΘΑ
ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ”. ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
Jonny
02/05/2023 at 7:58 μμ
Μάγκες είναι πολύ πονηρό το ματσάκι… γεμάτο γήπεδο οπωσδήποτε
zed
02/05/2023 at 11:22 μμ
AN O ΙΩΝΙΚΟς ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΦΕΡΟΥΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Η Χ Η ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΩΝΙΚΟς ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑΡΑ ΜΑΣ