Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Καραΐσκος: «Δεν υφίσταται θέμα τελικού»

Κατηγορηματικός ήταν ο Θύμιος Καραΐσκος στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Δήμαρχος Λαμιέων βρέθηκε σήμερα στο Χαλκιοπούλειο, όπου ο Έσπερος Λαμίας γιορτάζει την άνοδο του στην Elite League. Στο περιθώριο της εκδήλωσης δεν γινόταν να μην ερωτηθεί και για το θέμα που έχει προκύψει από το χθες και θέλει την ΕΠΟ να εξετάζει την διεξαγωγή του τελικού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην πόλη μας.

Ο κ. Καραΐσκος αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει καμία επίσημη επαφή και επομένως δεν ευπάρχει σαν θέμα. Επισήμανε ωστόσο πως ακόμα και να υπήρχε τέτοιο ζήτημα θα έπρεπε να συνηγορήσουν όλοι οι παράγοντες και να δώσουν την θετική τους απάντηση, ώστε να προχωρήσει.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει επίσημο αίτημα. Δεύτερων οποιαδήποτε τέτοια απόφαση, θα πρέπει να την πάρουμε όλοι μαζί με υπευθυνότητα και διάφορους παράγοντες που θα συνηγορήσουν θετικά, ή αρνητικά.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να δούμε τι δεδομένα έχουμε. Πρώτον αν το γήπεδο τηρεί τις προδιαγραφές για έναν τέτοιο αγώνα. Δεύτερον, αν η Αστυνομία μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των εγκαταστάσεων της πόλης, των κοινόχρηστων και των ιδιωτών από τους φιλάθλους που θα μπουν στην πόλη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Και δεν έχει σημασία ο αριθμός, σημασία έχει οι συγκεκριμένοι να μπορούν να αστυνομευτούν από την Αστυνομική Διεύθυνση. Κάτι τέτοιο από ότι ξέρω δεν είναι εφικτό.

Τρίτον, το γήπεδο σήμερα έχει συγκεκριμένη χρήση από την ΠΑΕ και συνεχίζεται το πρωτάθλημα. Όλα αυτά θα πρέπει να τα συνυπολογίζουμε για να πάρουμε μια απόφαση. Αλλά αυτή την στιγμή δεν υφίστανται και δεν μπορούμε να μιλάμε για διοργάνωση τελικού Κυπέλλου από την πόλη της Λαμίας».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι