Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα όσα συνέβησαν στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα μας είχε κληθεί σε απολογία για το «θερμό επεισόδιο» που έλαβε χώρα μετά την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης το περασμένο Σάββατο. Τότε, ο Γκροφ είχε έρθει σε λεκτική αντιπαράθεση με παίκτες της ομάδας μας, με αποτέλεσμα άνθρωπος του συλλόγου να τον πιάσει από τον λαιμό και να τον ρίξει κάτω.

Για τον λόγο αυτό, το αρμόδιο όργανο επέβαλλε πρόστιμο ύψους 9.000€ στον σύλλογο. Παράλληλα, τιμώρησε τον άνθρωπο της ομάδας μας με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, η απόφαση που αφορά την ομάδα μας αναφέρει: «ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Ν. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (Αν. Υπ. Ασφαλείας): Καθορίζει ως προς την α ? εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή, ποσού εννέα χιλιάδων (9.000,00) ευρώ. Επιβάλλει στον Ν. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στο γήπεδο για δύο (2) μήνες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β, 11, 12, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, του Π.Κ. της ΕΠΟ)».

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία