Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Βασιλακάκης: «Να βρει την ταυτότητα της η Λαμία»

Αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΣ Λαμία, εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας μίλησε στην εφημερίδα «Το Παρόν της Κυριακής» και αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν, αλλά και την επόμενη ημέρα.

Αφού έκανε λόγο για την αλλαγή σελίδας με την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου, ο 34χρονος σχολίασε πως το ιδανικό για αυτόν θα ήταν ο σύλλογος να δώσει ευκαιρία στον 52χρονο προπονητή. Ωστόσο, αυτό που ο ίδιος θεωρεί πιο ουσιαστικό βήμα, είναι να δουλέψουν οι «κυανόλευκοι» προκειμένου να βρουν την ταυτότητα τους.

Συγκεκριμένα, ο Βασιλακάκης είπε: «Ήμουν και πρόπερσι στην ομάδα και η κατάσταση τότε ήταν χειρότερη. Φέτος αντιλαμβανόμασταν ότι κάτι δεν πάει καλά και τελικά, παρά το γεγονός ότι είχαμε αξιόλογο ρόστερ, η Λαμία έμενε στα χαμηλά.

Πάντως, όπως αποδείχθηκε, θέμα χρόνου ήταν να γίνουν οι σωστές επιλογές και να βρεθεί η λύση. Εννοείται σημαντική ήταν η συμβολή του Λεωνίδα Βόκολου, που με απλές κινήσεις μας έκανε πιο λειτουργικούς. Πριν δεν παίρναμε σαφείς εντολές και ήμασταν ανοργάνωτοι, χωρίς να θέλω να ρίξω το ανάθεμα στους προπονητές με αυτό που λέω. Προφανώς και εμείς οι ποδοσφαιριστές φέρουμε ευθύνη όταν το γενικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Η ουσία είναι πως φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος και εξακολουθούσαμε να διεκδικούμε την παραμονή μας επί ίσοις όροις. Στο ματς με τον Ιωνικό παίζαμε για δύο αποτελέσματα και όμως στο πρώτο ημίχρονο τίποτα δεν κύλησε όπως το σχεδιάσαμε, ενώ ήταν και καλύτερος ο αντίπαλος. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ανασυνταχθήκαμε, είχαμε και τύχη βεβαίως και καταφέραμε να κρατήσουμε τη Λαμία στην κατηγορία.

Στο εξής θεωρώ πως πρέπει να γίνουν βήματα προκειμένου η ομάδα να σταθεροποιηθεί. Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, ειδικά για έναν επαρχιακό σύλλογο, όμως με μελέτη και πρόγραμμα ο επιθυμητός στόχος θα επιτευχθεί. Δίκαιο είναι να δοθεί ευκαιρία στον Βόκολο να συνεχίσει το έργο του, αλλά το πιο βασικό κατ’ εμέ είναι η Λαμία να βρει την ταυτότητά της. Θα χρειαστεί χρόνος, αλλά είμαι αισιόδοξος».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία