ΠΑΣ Λαμία
«Πολύ κοντά σε Κλωναρίδη η Λαμία»
ΠΑΣ Λαμία
-
Σαν σήμερα: Δύο χρόνια από την επική ανατροπή παραμονής στη Νίκαια! (vid)
Σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια, η Λαμία έγραψε μια από τις πιο συγκλονιστικές...
-
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το τελευταίο εντός!
Στη διάθεση των φιλάθλων έθεσε από σήμερα, Τρίτη (13/5) η Λαμία τα εισιτήρια για...
-
Παπαδόπουλος στο Πανθεσσαλικό
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση...
-
Έκλεισαν τη σεζόν με 5αρα οι γυναίκες!
Με νίκη και πειστική εμφάνιση ολοκλήρωσαν τη σεζόν τα κορίτσια του ΠΑΣ Λαμία. Επικράτησαν...
Τον τεχνικό διευθυντή μαλλον δεν τον υπολογίζουμε. Κουμάντο πάλι οι διάφοροι μάνατζερ που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Μισό λεπτό τις δηλώσεις του προέδρου και του προπονητή τής άκουσες εχθές;;; Χωρίς παρεξήγηση ήσουν εχθές στο γήπεδο;;; Εγώ προσωπικά δεν άκουσα ούτε είδα να μην ακούγονται οι απόψεις του τεχνικού διευθυντή. Σε μια ομάδα όλες οι απόψεις παίρνονται από κοινού και τον κύριο λόγο τον έχει ο προπονητής. Αυτός ξέρει τι πραγματικά χρειάζεται η ομάδα μας και αυτός είναι ο κύριος υπεύθυνος. Από την στιγμή που έσωσε την ομάδα μας πέρυσι εμείς μπορούμε να πούμε μόνο την άποψη μας. Μέχρι εκεί. Κάτι ακόμα οι δημοσιογράφοι γενικά κάνουν την δουλειά τους. Για παράδειγμα μπορεί να γράφουν ένα όνομα και στο τέλος αυτός που θα αποκτηθεί να είναι κάποιος άλλος. Ας μην γκρινιάζουμε και ας αφήσουμε την ομάδα να κάνει την δουλειά τής.
Υ.Γ Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον κύριο Βόκολο και τις επιλογές του είναι σοβαρός στην δουλειά του και δείχνει τι πραγματικά θέλει. Αυτό.
Πάντως φίλε μου συγκριτικα με τους προηγούμενους που ανακοινωθηκαν, αυτος θα είναι μεταγραφικό μπαμ. Δεν με χαλάει.
Ναι δεν το λέω με κακία προς θεού. Έχει παραστάσεις έχει παίξει και εξωτερικό και σε καλή ηλικία είναι. Απλώς όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Το θέμα είναι ότι αρκετές περιπτώσεις είναι δύσκολες και θέλουν χρόνο. Καλώς η κακώς είσαι ομάδα στην περιφέρεια και κάποιος μπορεί να είναι διστακτικός. Λογικό. Ας περιμένουμε να δούμε και μετά να κρίνουμε. Εξάλλου όλα στο γήπεδο κρίνονται.
Εάν αναλογισμού βάσει των στατιστικών στοιχείων, ότι πέρυσι σε 27 σγωνες πέτυχε 2 γκολ, τότε αναλογικα πάμε πολυυυυ καλα. Διεκδικούμε άνετα τη μια θέση της Super League 2.
Ποιος εμπαίζει τωρα ποιον η ποιους; Ο ευρών αμοιφθησεται.-
Τι εμπιστοσύνη ρε φίλε; Απο το κάτω ράφι παίρνουμε παιχτες,από ομάδες β και Γ εθνικής κατηγορίας.Απο Σούρμενα και κάτω,έτσι θα πάμε στο ανταγωνιστικο πρωτάθλημα της Α εθνικής;
Μεγαλομέτοχε πάλι κουμάντο κάνουν οι αμπλιανίτες,θα μετράμε γκόλ στην εστία μας με το κιλό έτσι που πάμε.Μηπως νομίζεις οι καβουράδες θα σε βγάλουν και δήμαρχο; Ελα τώρα στα συγκαλά σου.
Επειδή βλέπω πολύ γκρίνια τον τελευταίο καιρό εχω και εγώ να πω κατι. Παιδιά, δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα. Ο κόσμος δεν πηγαίνει γήπεδο μην γελιόμαστε μεταξύ μας. Υποδομές δεν υπάρχουν, το γήπεδο είναι προπολεμικό. Και ένας παικταράς να θέλει να έρθει, όταν τα δει αυτά τι νομίζετε ότι θα κάτσει; Ο μεγαλομέτοχος δεν μπορεί να τα φτιάξει όλα σε μια νύχτα. Ας πάμε όλοι μας γήπεδο, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΔΑΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, και μετά μπορούμε να λέμε ότι θελουμε. Ντροπή για μια μεγάλη πόλη σαν την Λαμία, με μια ομάδα στην Α εθνική για 7 χρόνια να μην γεμίζει σε κάθε παιχνίδι ένα γήπεδο 5500 θέσεων…
Αυτό ακριβώς!!!! Όλα αυτά είναι η πραγματικότητα για το τι συμβαίνει στην πόλη μας τόσα χρόνια!!! Εξάλλου πολλές φορές γι αυτό που αναφέρεις για το θέμα ειδικά των εγκαταστάσεων το είχε πει και ο πρόεδρος σε παλιότερες συνεντεύξεις του. Είχανε έρθει επενδυτές να δούνε πράγματα σχετικά με την ομάδα και μόλις είπανε πάμε να δούμε το προπονητικό έπαθαν το πρώτο σοκ. Πάμε να δούμε και το γήπεδο και εκεί ήταν που έκοψαν πέρα. Συνέντευξη και λεγόμενα του προέδρου στην περσινή του συνέντευξη.
Σωστά το θέτεις φίλε μου…ένας καλός παίκτης θα έρθει όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις… αλλιώς θα επιλέξει να πάει αλλου…η διοίκηση θεωρώ ότι πρέπει να δώσει βάρος στο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις γενικώς..και ο λαός μας εννοείται να γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδο είναι υποχρέωση του.. τότε σε σέβονται όλες οι ομάδες.. όταν βλέπουν 50 άτομα στο γήπεδο να φωνάζουν σε αποκαλούν χωριό.. αφήστε τις τηλεοράσεις και ενισχύστε την ομάδα με την παρουσία σας στο γήπεδο!