ΠΑΣ Λαμία
Υπάρχει πρόοδος με Καρλίτος!
ΠΑΣ Λαμία
-
Η αποστολή για Παναιτωλικό
Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης το Σάββατο 17/05 η προετοιμασία...
-
Σαν να μην πήγε ποτέ στον Βόλο…
Δίκαιη ήττα με σκορ 3-0 από τον Βόλο γνώρισε το βράδυ της Τετάρτης ο...
-
Δύο ώρες νωρίτερα η σέντρα με Παναιτωλικό
Δύο ώρες νωρίτερα από την αρχικά προγραμματισμένη σέντρα, θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (18/5)...
-
Χωρίς Φουρτάδο και στο Πανθεσσαλικό
Την μίνι προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ολοκλήρωσε...
Επειδη μου αρεσει να λεω τα συκα, συκα και τη σκαφη, εαν ο προεδφος το τραβηξει μονος του αφηνοντας κατα μερος [ πλην του Πιτι,τον οποιο οντως ε πιστευομαι], οσους αλλους ασχολουνται δηθεν με τα μεταγραφικα θεματα και αποκτησει εκτος τον Καρλιτος και τον Μπένι Νικολο 26χρονο αριστεροποδαρο εξτρεμ της Πρωταθλητριας Αυστραλιασ Central Coast που περυσι πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 6 ασιστ για τον οποιο γινονται καποιες κινησεις οπως πληροφορήθηκα, τότε δε χρειάζεται να κάνει καμμια άλλη μεταγραφη.
Ξέρω ότι μπορεί, αρκεί να θελει να τις υλοποιησει και να κλεισει το επιθετικο προβλημα μια κι εξω.
Καλά ξαναμπές στην θάλασσα τώρα…
XAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!
Τι θες βρε εμμισθε υπαλληλακο εσύ τωρα; Τουλάχιστον εμείς δεν φυτοζωουμε απο καμμια ομαδα και λέμε αυτά που πιστεύουμε κι όχι αυτά που επιβαλλονται λογω της θέσης μας;
Είπε τώρα ο ανώνυμος…
Εχεις στοιχεια γι αυτο που αναφερεις;Διαφορετικα το σχολιο σου αποτελει συκοφαντικη δυσφημηση.
Έμμισθοι υπάλληλοι ποιοι; Σας παρακαλούμε πολύ αυτή να είναι η τελευταία φορά που αναφέρεστε έτσι σε μέλος του Lamia Ole. Επειδή εσείς φυτρώσατε χθες, δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι χθεσινοί. Μιλάτε σε ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει μέσα στο γήπεδο και ήταν εκεί όταν οι υπόλοιποι πίνατε τον καφέ σας και κάνατε κριτική από τις καφετέριες. Λίγος σεβασμός παραπάνω.
Σας δίνουμε βήμα παρότι η κριτική που κάνετε βρίσκει άπαντες αντίθετους, αλλά δεν θα μας πείτε και «υπαλληλάκους». Έχει και η ανοχή τα όρια της. Αλλιώς να μας πείτε από που τα παίρνουμε και να μας δώσετε και τα στοιχεία που το επιβεβαιώνουν. Και αν το κάνετε θα ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη!