Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Βόκολος: «Να γίνουμε οικογένεια με γερές βάσεις»!

Την ικανοποίηση του για τις συνθήκες που έχει βρει στο Άλκμααρ η Λαμία, εξέφρασε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Σε βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ στους λογαριασμούς της στα social media, ο 52χρονος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία αναφέρθηκε στην φετινή προετοιμασία, μετά από μία εβδομάδα επί ολλανδικού εδάφους.

Αφού λοιπόν ευχαρίστηκε την διοίκηση για τις παροχές που έχει προσφέρει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σχολίασε την καλή δουλειά που γίνεται από όλους. Παράλληλα, επισήμανε την ανάγκη δημιουργίας γερών βάσεων, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βόκολος είπε: «Είμαστε σε ένα εξαιρετικό μέρος στην Ολλανδία, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις συνθήκες που έχουμε βρει. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την διοίκηση για την προσπάθεια που έχει κάνει αυτή την χρονιά, να παρέχει αυτές τις συνθήκες στην ομάδα. Αυτό που μένει, το κάνουμε σε καθημερινή βάση και το έχω πει πάρα πολλές φορές στα παιδιά, είναι πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.

Δουλεύουμε καλά, σε πολύ καλό επίπεδο. Τα παιδιά ανταποκρίνονται. Από την αρχή έχω πει πως η προσπάθεια μας είναι για να δημιουργηθεί ένα πάρα πολύ δυνατό σύνολο και μια οικογένεια με γερές βάσεις. Όπως στην διάρκεια της δύσκολης φετινής χρονιάς, ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε και να δημιουργήσουμε το γκρουπ εκείνο που θα μας φέρει κοντά στο στόχο μας».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία