Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Η Γ’ Εθνική είναι από μόνη της κίνητρο»!

Για την απόφαση του να μετακομίσει στον Αστέρα Σταυρού, μίλησε στο Lamia Ole ο Βαγγέλης Λέντας.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την ομάδα της πόλης μας, επικοινωνήσαμε με τον 46χρονο προπονητή και μιλήσαμε μαζί του για τη νέα του… στέγη.

Όπως μας εξήγησε, η απόφαση του ήταν εύκολη, αφού και μόνο η συμμετοχή των Πρωταθλητών Φθιώτιδας στη Γ’ Εθνική αποτελεί κίνητρο για όλους. Παράλληλα, επισήμανε πως στόχος του είναι να περάσει τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου παιχνίδι με παιχνίδι να πετύχουν το στόχο τους. Όσο κι αν αυτός είναι δύσκολος δεδομένου του εξαιρετικά δύσκολου φορμάτ της κατηγορίας.

Αναλυτικά:

– Πως έγινε η προσέγγιση;

Αργά χθες το βράδυ ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου για το αν είμαι διαθέσιμος να αναλάβω την ομάδα και από εκεί και πέρα ήταν απλά τα πράγματα και η απόφαση θεωρώ ότι ήταν πολύ εύκολη γιατί το να είσαι στην Γ’ Εθνική είναι από μόνο του κίνητρο.

– Ήταν εύκολη η απόφαση;

Σε έναν όμιλο 18 ομάδων όπου πέφτουν επτά και ένας πάει στα μπαράζ. Το να λες ότι στόχος είναι να σωθεί η ομάδα δεν φτάνει από μόνο του. Την μια εβδομάδα μπορεί να κερδίζεις και να είσαι τρίτος και την επόμενη να χάνεις και να είσαι 15ος. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μετά από κάθε αποτέλεσμα είτε θετικό είτε αρνητικό και να βρούμε μια ισορροπία στα συναισθήματά μας ώστε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι που βρισκόμαστε.

– Ποιοί είναι οι στόχοι σας με τον Αστέρα Σταυρού;

Υλικό καλό υπάρχει, φτάνει μόνο αυτό να το δείξουμε από την αρχή στο γήπεδο. Με την βοήθεια των συνεργατών μου (σ.σ. Σπυριδάκης – Τζουάνας) ελπίζω να καταφέρουμε να περάσουμε την αγωνιστική φιλοσοφία μας στους παίκτες και μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΕΠΣ Φθιώτιδας