Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Λαμία, όπως λέμε… Ίντερ!

Εντυπωσιακή θα είναι η φετινή πρώτη εμφάνιση του ΠΑΣ Λαμία.

Όπως ενημέρωσαν οι «κυανόλευκοι» σήμερα, στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου θα φορέσουν για πρώτη φορά φέτος την πρώτη τους εμφάνιση. Και αυτή -παρά τα όποια σχόλια υπάρχουν για την απουσία του λευκού- είναι το λιγότερο εντυπωσιακή.

Κι αυτό καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά, τα χρώματα της πρώτης φανέλας της Λαμίας δεν είναι μπλέ και άσπρο, αλλά μπλε και μαύρο. Μια φανέλα που παραπέμπει έντονα στην κλασική «νερατζούρα» της ιταλικής Ίντερ.

Αντικειμενικά ωστόσο, το αποτέλεσμα με τη ριγέ φανέλα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό. Μακάρι να αποδειχθεί και γουρλίδικο, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι.

3 απαντήσεις στο “Λαμία, όπως λέμε… Ίντερ!”

  1. ΠΟΛΙΤΕΣ Avatar
    ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΦΑΝΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΞΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ.
    ΑΣ ΠΟΥΜΕ 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΧΡΥΣΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΟΜΩ ( ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΩΜΥΔΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ) ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,ΑΛΑΜΑΝΑ,ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ.

    1. Jonny Avatar

      Είναι και ο Αχιλλέας ο Μυρμιδόνων…μη τον ξεχνάμε

  2. Παπαγιαννακοπουλος βασιλης Avatar
    Παπαγιαννακοπουλος βασιλης

    Ωραια φανελα,εντυπωσιακη.Μη ξεχναμε ομως την παραδοσιακη μπλε ασπρο.καλο θα ηταν να επανελθουμε στην παραδοσιακη εμφανιση.Απο εναν παλιο συνδεσμιτη εντελως καλοπροαιρετα.

3 Comments

3 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία