Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Έρχεται ο Σίντκλεϊ, το προσπαθούμε για Τζαγκόεφ»!

Ευχαριστημένος εν μέρει δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος από το σημερινό 2-2 με τον ΟΦΗ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Αθανάσιος Διάκος», ο 53χρονος προπονητής στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα μας έμεινε δις πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να επανέλθει και εν τέλει να σώσει τον ένα βαθμό. Ωστόσο, την είδηση την έβγαλε στο τέλος της συνέντευξης Τύπου. Εκεί που αναφέρθηκε στα μεταγραφικά και επιβεβαίωσε την προχωρημένη υπόθεση του Σίντκλεϊ.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Βόκολος είπε: «Αρχικά θέλω να εκφράσω την λύπη μου και την συμπαράστασή μου στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι στρατηγικής. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και ο αντίπαλος ευτύχησε να πετύχει γκολ με ουσιαστικά δύο φάσεις, σε αντίθεση με εμάς που δεν σκοράραμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα ισοφαρίσαμε και δεχτήκαμε σε μια ανύποπτη φάση δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια πιστέψαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Αυτό που μετράει και με έκανε χαρούμενο είναι πως δεν παρατήσαμε το παιχνίδι σε κανέναν σημείο και δεν απογοητευτήκαμε από την εξέλιξή του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που θέλω από την ομάδα μου».

Εν συνεχεία, συμπλήρωσε: «Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό την προσπάθειά μας για το επόμενο παιχνίδι και βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τους στόχους μας».

Από εκεί και πέρα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο κ. Βόκολος επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο Σίντκλεϊ βρίσκεται μια ανάσα από τον ΠΑΣ Λαμία. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Άλαν Τζαγκόεφ, τονίζοντας πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.

Πιο αναλυτικά είπε: «Είμαστε κοντά σε μία περίπτωση, του Σίντκλεϊ που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Ξέρετε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν υπάρχει ανακοίωνση δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αλλά αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, ο παίκτης θα είναι μαζί μας. Από εκεί και πέρα, όλοι γνωρίζετε ότι μιλάμε με τον Άλαν Τζαγκόεφ, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο».

4 απαντήσεις στο “«Έρχεται ο Σίντκλεϊ, το προσπαθούμε για Τζαγκόεφ»!”

  1. ΗΒ Avatar
    ΗΒ

    Σήμερα το φοβήθηκε το ματς αδικαιολόγητα.. Δεν ήταν ομάδα φόβητρο ο ΟΦΗ, καλός από τη μέση και μπροστά, αλλά πίσω μπαζει από παντού. Εκεί έπρεπε να χτυπήσει από το α ημίχρονο.Πηραμε αριστερό μπακ, χρειαζόμαστε και έναν καθαρό κόφτη.. ειδικά στο τέλος σε κάθε παιχνίδι κινδυνεύουμε γιατί δεν μαρκάρουμε..κάποιοι που μπαίνουν αλλαγή δεν μπορούν να τρέξουν… Τι συμβαίνει;

    1. Nikos Avatar
      Nikos

      Ο Στανκο αυτό κάνει, αλλά κουράζεται στο β μέρος. Έλλειπε και ο Φάνης. Είχαμε και άλλον αλλά τον αφήσαμε να πάει Κύπρο. Μην αρχίσω πάλι.

  2. Φριξος Avatar
    Φριξος

    Κουράστηκα να γράφω από το καλοκαιρι, ότι η ομαδα μας θέλει οπωσδηποτε έναν ικανό στοπερ που να μπορει να παίζει ειτε βασικος, ειτε σαν μπακ απ ενός εκ των 3 [Π”δοπουλου,Παβλεβετς και Τζανετοπουλου, γιατι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και οι λύσεις μονο δύο,δυστυχως.
    Όσο για μεσοαμυντιμο, νομίζω ότι ο Τζανδαρης μπορεί να προσφέρει στη θέση αυτή, αρκεί να γινει πιο απλος και γρηγορος στις σκεψεις του και καγα συ ελεια στις πάσες του.

  3. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α... Avatar
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...

    Αξίζαμε την νίκη σε αυτον τον ΟΦΗ…κάτι τεχνικό νομίζω έφταιξε…

4 Comments

4 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία