Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

H Έλενα Φιντιάνη – Κολτούκη στο Lamia Ole (vid)

Για την απόφαση της να συμμετέχει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου, μας μίλησε η Έλενα Φιντιάνη – Κολτούκη.

Μπορεί το ευρύ κοινό να την γνώρισε το τελευταίο διάστημα από την παρουσία της ως διερμηνέας του ΠΑΣ Λαμία και στο συνδυασμό «Δύναμη Ανάπτυξης», η αλήθεια όμως είναι πως όσοι ασχολούνται με την ομάδα την ξέρουν εδώκαι καιρό. Μία πίστη… στρατιώτης των «κυανολεύκων» που εδώ και χρόνια έχει προσφέρει από διάφορα πόστα.

Το Lamia Ole συνομίλησε με την Έλενα Φιντιάνη, ή Έλενα Φιντιάνη – Κολτούκη και αναφερθήκαμε σε όλα. Στην απόφαση της να «κατέβει» ως Δημοτική Σύμβουλος, στις ανάγκες της πόλης μας, στην θέση του διερμηνέα της Λαμίας και τις διαφορές που εντοπίζει ανάμεσα στην πολιτική και την καθημερινότητα της ομάδας.

Δεν γινόταν να μην την ρωτήσουμε για το πολύ καλό ξεκίνημα του ΠΑΣ Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μας μίλησε και για το εντυπωσιακό feedback του κόσμου στις δύο πρώτες δημόσιες συγκεντρώσεις του συνδυασμού.

Ποια είναι η Έλενα Φιντιάνη – Κολτούκη;

Η Έλενα ζει στη Λαμία τα τελευταία 12 χρόνια, μετά από απόφαση που πήρε από κοινού με τον σύζυγο της και συντοπίτη μας, Αυγέρη Κολτούκη. Είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ τα καταφέρνει περίφημα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητα.

Είναι μητέρα δύο κοριτσιών, καθηγήτρια σε δημόσιο σχολείο και διερμηνέας του ΠΑΣ Λαμία, έχοντας το απαιτητικό task να ακολουθεί το πρόγραμμα των παικτών της ομάδας που δεν μιλούν ελληνικά -τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τον δεύτερο μεταπτυχιακό της τίτλο στην Οργάνωση & Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων, ενώ έχει ιδιαίτερα έντονη κοινωνική δράση. Τόσο ως γονιός, όσο και ως εκπαιδευτικός. Έχει συνεργαστεί χρόνια με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου εδώ και μια δεκαετία και -όπως η ίδια μας είπε- η επιλογή της να τον ακολουθήσει και στη «μάχη» για το Δήμο Λαμιέων, ήταν περισσότερο φυσική εξέλιξη, παρά επιλογή.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία