Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η καλύτερη εκκίνηση της στην κατηγορία!

Δεν είναι μόνο η εικόνα του ΠΑΣ Λαμία που ενθουσιάζει φέτος τον κόσμο του, είναι η σοβαρή δουλειά που γίνεται. Και το γεγονός πως η φετινή εκκίνηση της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, είναι η κορυφαία της, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη για αυτό.

Μετά από οκτώ στροφές στη Super League φέτος, οι «κυανόλευκοι» έχουν συγκεντρώσει 12 βαθμούς -μετά και τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή αποτελεί την κορυφαία τους επίδοση μετά από επτά σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο.

Ποτέ άλλοτε από το 2017, όταν και ανέβηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Super League, δεν είχαν συγκεντρώσει 12 βαθμούς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η συγκομιδή της Λαμίας σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος κυμαινόταν πάντα από τους έξι, έως τους εννιά βαθμούς. Υπάρχει δε και η σεζόν 2019-20, που η ομάδα μας έκανε κάκιστη εκκίνηση και είχε συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από οκτώ στροφές στο πρωτάθλημα, οι «κυανόλευκοι» είχαν τις προηγούμενες σεζόν:

2017/18 – 8 βαθμούς
2018/19 – 9 βαθμούς
2019/20 – 4 βαθμούς
2020/21 – 7 βαθμούς
2021/22 – 6 βαθμούς
2022/23 – 7 βαθμούς

Πέραν τούτου πάντως, είναι ξεκάθαρο πως φέτος ο ΠΑΣ Λαμία έχει ξαναβρεί τη δύναμη της έδρας του. Μετά από αρκετά χρόνια, το «Αθανάσιος Διάκος» έχει μετατραπεί σε… κάστρο. Μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε τέσσερα ματς εκεί. Μάλιστα, αν συνυπολογίσουμε το σερί από την περασμένη σεζόν, τότε πάμε στα οκτώ ματς χωρίς ήττα στην πόλη μας.

5 Comments

5 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία