Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Απαγορεύτηκε και η μεμονωμένη μετακίνηση!

Μετά τον ΠΑΣ Λαμία και τον Παναθηναϊκό, ήρθε η σειρά της Πολιτείας να πάρει θέση για το ενδεχόμενο της παρουσίας φίλων του «τριφυλλίου» στο «Αθανάσιος Διάκος» το Σάββατο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βούρτσης ανακοίνωσε σήμερα την απαγόρευση τόσο της οργανωμένης, όσο και της μεμονωμένης παρουσίας φιλοξενούμενων στο παιχνίδι. Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, αφού για πρώτη φορά τόσα χρόνια, η Πολιτεία αποφασίζει να κλείσει οποιοδήποτε… παραθυράκι παρουσίας φιλοξενούμενων.

Κι αυτό, αφού πρώτη φορά απαγορεύεται και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

Την ίδια ώρα, σχετικό έγγραφο έχει αποσταλεί και από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, με τις πλευρές όλες να συμφωνούν στην μη παρουσία φίλων των «πρασίνων» στο γήπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση του κ. Βούρτση αναφέρει πως ο τελευταίος αποφάσισε ότι: «απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 04/11/2023 και ώρα 17:30, στο γήπεδο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι