Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Πάλι τα ίδια!!!

Γράφει ο Δημήτρης Αμούντζιας

Για μια ακόμη φορά θα «γκρινιάξω» γιατί θα θεωρήσω την ομάδα μου ότι και πάλι αδικήθηκε. Και δεν ένιωσε την αδικία μέχρι τα κόκαλά της, αλλά ή έχουν διαφοροποιηθεί οι κανονισμοί που ισχύουν για το άθλημα του ποδοσφαίρου, ή άλλα βλέπουμε κι άλλα καταλαβαίνουμε. Βέβαια, κάποιοι είχαμε εκφράσει φόβους μήπως και με την Α.Ε.Κ. θα έχουμε επανάληψη σφυριγμάτων όπως με τον Π.Α.Ο. Κι όταν λέω «είχαμε» εννοώ και τον εαυτό μου αλλά και πληθώρα φιλάθλων. Τελικά, οι φόβοι μας αυτοί βγήκαν αληθινοί γιατί και επαληθεύτηκαν και πήραν σάρκα κι οστά σε ό,τι υποθέταμε.

Και βέβαια, για να συμβούν αυτά που συνέβηκαν, δε φταίει η ομάδα της Α.Ε.Κ. ούτε οι φίλαθλοί της. Φταίει εκείνος ο διαιτητής, που ίσως φοβούμενος μήπως και δεν συνεχίσει το … θεάρεστο έργο του στη “SUPER LIGUE” σφύριξε όπως σφύριξε. Kι επειδή μια μεγάλη μερίδα από αυτούς που κάποτε φορούσαν μαύρα έχουν κοινωνικό κόμπλεξ και δυστυχώς το δείχνουν κάθε στιγμή, θεωρούν ότι είναι γνώστες των πάντων επειδή κάθισαν λίγες ώρες στις καρέκλες «ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ» κι άκουσαν λίγα «σοφά λόγια» από κάποιους πτυχιούχους του «τίποτε»! Και οι περισσότεροι από αυτούς όχι μόνο δεν έχουν παίξει ποδόσφαιρο ούτε καν έχουν κλοτσήσει το τόπι, αλλά δεν έχουν παίξει ούτε στην αυλή του σπιτιού τους. Μα, είναι ποτέ δυνατόν, μέσα στη μικρή περιοχή ο αντίπαλος επιθετικός να κάνει ανάποδο ψαλιδάκι που παρολίγο θα … αποκεφάλιζε και τους δύο αμυντικούς που τον μάρκαραν κι ο διαιτητής να δώσει έγκυρο γκολ; Είναι ποτέ δυνατόν αμυντικός των φιλοξενούμενων να πάει να σηκωθεί από το έδαφος χωρίς να βλέπει πίσω του, ο αντίπαλος επιθετικός να πέσει πάνω στο κεφάλι του κι ο διαιτητής να σφυρίξει πέναλτυ;

Τώρα ή έχουμε ξεχάσει το ποδόσφαιρο που παίζαμε ή έχουμε τρελαθεί και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Για όνομα του Θεού! Αυτοί που σφυρίζουν τους αγώνες του πρωταθλήματος έχουν βαλθεί ή να μας τρελάνουν ή να μας διώξουν από τα γήπεδα μετά από 65 ολόκληρα χρόνια. Μέσα από αυτές τις γραμμές θα ξανατονίσω ότι οι τέσσερες μεγάλες ομάδες, μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε επαρχιακή ομάδα χωρίς τη βοήθεια της διαιτησίας. Προσωπικά αν ήμουν υπεύθυνος του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ θα διαμαρτυρόμουν έντονα για τη διαιτητική εύνοια προς την ομάδα μου, και συνάμα γιατί με κάνει ρεζίλι στους Έλληνες φιλάθλους.

Μπορεί να βγει κάποιος και να μου πει ότι μιλάω για τη διαιτησία χωρίς να κάνω κριτική και στην ομάδα μας. Και βέβαια θα πω αυτά που είδα και δυστυχώς στο Α΄ ημίχρονο ήταν κάμποσα. Αρχικά, παίξαμε με ανοιχτή άμυνα και κέντρο και οι της ΑΕΚ όποτε ήθελαν έμπαιναν μέσα στην περιοχή μας. Κάποτε ο αείμνηστος συμπατριώτης μας Μίλτος Παπαποστόλου έλεγε ότι τις μεγάλες ομάδες οι λεγόμενες μικρότερες τις αντιμετωπίζουν με πολύ κλειστές άμυνες και παρόμοια μεσαία γραμμή. Μάλιστα στο Α΄ μέρος το κεντρικό μας αμυντικό δίδυμο δεν απέδωσε όσο θα μπορούσε, σε αντίθεση με το Β΄ μέρος που κυριολεκτικά διέπρεψε. Στο Β΄ ημίχρονο η «Λαμία» υπήρξε θαυμάσια κι όλοι οι παίκτες απέδωσαν πολύ καλά. Βέβαια, η ΑΕΚ είχε το 2-0 του πρώτου 45λέπτου και δεν πάτησε ποδοσφαιρικά «γκάζια» όπως στο αντίστοιχο πρώτο.

Όμως η ομάδα μας παρουσιάστηκε εντελώς μεταμορφωμένη, χάνοντας κι αρκετές ευκαιρίες.
Δεν γνωρίζω ούτε επιθυμώ να μάθω αν η ομάδα μας θα κάνει μεταγραφές ενίσχυσης τον Ιανουάριο. Εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή (κατά τη γνώμη μου) είναι η προάσπιση της ομάδας μας από τα «σαρκοφάγα». Γιατί αν συνεχισθεί η αδικία αυτή προς το φθιωτικό συγκρότημά μας, τότε πολύ φοβάμαι ότι αρκετοί θα τα παραιτήσουν από φίλαθλοι και πρώτος εγώ γιατί δεν κάνει να εκνευρίζομαι (εντολή ιατρού μου) !!!!!!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ