
Θα το θυμάται για πάντα το σημερινό Σάββατο ο Βασίλης Κοντονίκος. Ο 18χρονος επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία ήταν εκείνος που πέτυχε το πρώτο γκολ της Εθνικής K19 στο δρόμο για τη νίκη με σκορ 2-1 επί της αντίστοιχης ομάδας της Λιθουανίας.
Το συγκεκριμένο γκολ, ήταν το πρώτο του νεαρού φορ της Λαμίας με το Εθνόσημο στο στήθος, στην τέταρτη συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αποτελεί δε, μια επιβράβευση για την τρομερή δουλειά που κάνει αποτελόντας τον «στηλοβάτη» των τμημάτων υποδομής των «κυανολεύκων» και το μεγαλύτερο hot prospect του συλλόγου εδώ και μερικά χρόνια.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάσος Θέος ξεκίνησε και σε αυτό το παιχνίδι βασικό τον Κοντονίκο, με τον 18χρονο να βρίσκει δίχτυα στο 46′, ισοφαρίζοντας το γκολ των Λιθουανών από το πρώτο ημίχρονο. Εν συνεχεία, στο 61ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Καλοσκάμη. Μέχρι τότε ωστόσο, η Ελλάδα είχε καταφέρει να γυρίσει… τούμπα το ματς, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Τζήμας του ΠΑΟΚ στο 56′.

2 Comments
Γράψτε ένα σχόλιο
Ακύρωση απάντησης
Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Τεράστια η διαφορά!
- Λόνγκο: «Ο Μούλα με έφερε στη Λαμία» (vid)
- Λουτσέσκου: «Μπορεί να μπει στα πλέι-οφς η Λαμία»!
- Βόκολος: «Ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή»
- Δίκαιη ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ
- Ξεκίνησε η προπώληση με Βόλο!
- Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ τίμησαν τον Τόσιτς!
- Πάλεψε, αλλάδεν τα κατάφερε η Κ17
- Βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ
- Με σημαντικές απουσίες και μία επιστροφή!
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α....
18/11/2023 at 8:29 μμ
Μπράβο στον νεαρό παίκτη μας, μακάρι να προχωρήσει όπως ο κωνσταντέλιας…
Jonny
20/11/2023 at 12:21 πμ
Μεγάλη παιχτουρα.. μπράβο!