Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τι άλλο να κάνει;

Σε ένα απίθανο παιχνίδι που δεν της πήγε τίποτα καλά, η Λαμία κατάφερε τουλάχιστον να μην χάσει το βράδυ της Κυριακής.

Η ομάδα μας έμεινε στο 3-3 με τον Ατρόμητο στο «Αθανάσιος Διάκος», σε ένα απίθανο ματς. Μπόρεσε και ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 από το 8ο λεπτό και ενώ ο Κοσέλεφ έβγαλε πέναλτι. Ωστόσο με δεύτερο πέναλτι στην επανάληψη οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν και της στέρησαν τη νίκη.

Πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του κ. Βεργέτη και των συνεργατών του, σε ένα παιχνίδι όμως που οι «κυανόλευκοι» αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα ανασταλτικά.

Δεν κατάλαβε από που της ήρθαν

Η Λαμία ήταν αυτή που κράτησε μπάλα στα πόδια της τα πρώτα λεπτά. Στάθηκε όμως πολύ άτυχη. Κι αυτό καθώς σε ένα από τα πρώτα ανεβάσματα του στην περιοχή του Κοσέλεφ, ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ. Στο 4′ και σε φάουλ με γέμισμα, ο Τζανετόπουλος απομάκρυνε προσωρινά, η μπάλα έφτασε στον Ασεβέδο, αυτός σούταρε από το όριο της περιοχής. Η προσπάθεια του βρήκε στον Παπαδόπουλο, άλλαξε πορεία, ξεγέλεασε τον Κοσέλεφ και κατέληξε στα δίχτυα. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην επόμενη φάση ήρθε και δεύτερο γκολ.

Στο 8′ οι Περιστεριώτες συνεργάστηκαν ωραία από δεξιά, ο Βέργος κατέβασε μια μπαλιά, άνοιξε πλάγια στον Βαλέντσια, αυτός σέντραρε και ο Έντερ στην καρδιά της άμυνας με το κεφάλι έκανε το 2-0 μέσα σε έξαλλα πανηγύρια. Τα δύο γρήγορα γκολ έβαλαν σε… μπελάδες τον ΠΑΣ Λαμία, που όμως βρήκε άμεσα απάντηση. Στο 12′ λοιπόν, η ομάδα μας μείωσε σε 2-1. Σε οργανωμένη επίθεση, ο Σλίβκα τροφοδότησε τον Καρλίτος στα αριστερά. Αυτός ξεμαρκαρίστηκε και σούταρε, με τον Τσιντώτα να διώχνει προσωρινά. Η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μαρτίνεθ, που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έβαλε νωρίς τους «κυανολεύκους» και πάλι στο ματς.

Κράτησε ο Κοσέλεφ, ισοφάρισε ο Σλίβκα

Δεν πρόλαβε να το χαρεί η ομάδα μας και στο 17′ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι. Σε διεκδίκηση της μπάλας στα όρια της περιοχής, ο Τζανδάρης φάνηκε να ανατρέπει τον Τσακμάκη, με τον κ. Βεργέτη να δείχνει την άσπρη βούλα. Η απόφαση αυτή έφερε έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο που φώναξε για επιθετικό φάουλ. Μετά και από τον έλεγχο του VAR όμως, ο Βαλέντσια στο 20′ ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Κοσέλεφ να… κατεβάζει ρολά και να κρατάει το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα, η κεφαλιά του Τσακμάκη σε κόρνερ του Κούντε έφυγε ψηλά άουτ.

Εν τέλει στο 23ο λεπτό η Λαμία επανέφερε την ισορροπία. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Τσιντώτα, ο Καρλίτος έκανε έξυπνη μπαλιά στον άξονα και ο Σλίβκα από κοντά ισοφάρισε σε 2-2 μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Κάπου εκεί οι δύο ομάδες οργανώθηκαν περισσότερο στο γήπεδο, προσέχοντας τις άμυνες τους, που ως εκείνο το σημείο ήταν… ανεμικές. Στο 28′ και σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Τζανετόπουλος στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Οδεύοντας προς το ημίχρονο πάντως έπεσε και ο τρελός ρυθμός του πρώτου 25λεπτου. Και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι ο κ. Βεργέτης να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση, με τα λάθη και τις μάχες στο κέντρο να κυριαρχούν.

Το ανέτρεψε, αλλά της το έβγαλαν… ξινό!

Το ίδιο ισορροπημένο τέμπο είχαν και τα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Ατρόμητο να απειλεί πρώτος. Αρχικά στο 49′, όταν ο Κούντε από δεξιά σέντραρε, ο Ασεβέδο έπιασε ένα σκαστό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Έντερ στο όριο της περιοχής απέφυγε δύο αμυντικούς με κλειστή ντρίμπλα και σούταρε, όμως ο Κοσέλεφ έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε. Η απάντηση της Λαμίας ήτρθε στο 54′ με τον Τσιλούλη να κάνει έξυπνη μπαλιά στην περιοχή για τον Καρλίτος, αυτός άνοιξε δεξιά στον αμαρκάριστο Μαρτίνεθ, το πλασέ του τελευταίου όμως δεν ήταν δυνατό και ο Τσιντώτας μπλόκαρε.

Και αφού το γκολ δεν ήρθε στο σημείο εκείνο, ήρθε στην επόμενη φάση. Στο 55′ η ομάδα μας βγήκε γρήγορα στην κόντρα. Ο Καρλίτος από δεξιά συνέκλινε και άφησε στον Σιμόν που από τα δεξιά γύρισε στην περιοχή. Ο Σίντκλεϊ με κούρσα κάλυψε όλη την πτέρυγα και ανέβηκε στο δεύτερο δοκάρι, κάνοντας προβολή και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν την ανατροπή οι «κυανόλευκοι». Στο 60′ ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου πάνω στο Βέργο. Ο κ. Βεργέτης δεν έδωσε τίποτα, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα, ο VAR ζήτησε να εξεταστεί η φάση.

Και αφού αυτή εξετάστηκε, ο Βέργος στο 65ο λεπτό στήθηκε στα… έντεκα βήματα απέναντι στον Κοσέλεφ. Αυτή τη φορά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων νίκησε τον Μολδαβό και έκανε το 3-3. Το γκολ αυτό και ο πανηγυρισμός του Έλληνα επιθετικού δημιούργησαν ένταση, ενώ τρία λεπτά αργότετα ο Κοσέλεφ μπλόκαρε την προσπάθεια του Ρομπάιγ από τα δεξιά. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι κάπου εκεί είχε ανάψει. Μάλιστα, οι διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΑΣ Λαμία έγιναν ακόμα πιο έντονες, όταν στο 73′ οι «κυανόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Καρλίτος από τον Τσακμάκη, όμως τόσο σε πρώτο χρόνο, όσο και με την εξέταση του VAR δεν καταλογίστηκε παράβαση.

Πίεσε για το τέταρτο, αλλά..

Στο 76ο λεπτό η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Ο Τόσιτς έβγαλε στην κόντρα τον Καρλίτος από δεξιά μετά από κλέψιμο. Ο Ισπανός από τη δεξιά γωνία έκανε ένα δυνατό σουτ, όπως ο Τσιντώτας με μεγάλη δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ. Στο 80′ ο Ντε Μποκ από μακριά επιχείρησε να απειλήσει, όμως ήταν άστοχος, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Καρλίτος σε αντεπίθεση για την ομάδα μας έχασε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει. Ο Ισπανός από αριστερά βρέθηκε σε πλενεκτική θέση χωρίς αντίπαλο πάνω του, το πλασέ του όμως έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 87′ και σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρομήτου, αρχικά ο Τσιλούλης και εν συνεχεία ο Σαντάνα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τσιντώτα. Τρία λεπτά αργότερα και σε νέα φάση διαρκείας, ο Σίντκλεϊ βρήκε στα αριστερά τον Τσιλούλη στην περιοχή. Αυτός όμως δεν είχε ισορροπία και το σουτ που έκανε έφυγε ψηλά άουτ. Γενικότερα πάντως, πλησιάζοντας στο φινάλε οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου ήταν εκείνοι που έψαχναν το τέταρτο γκολ, με τον Ατρόμητο να δίνει χώρους και να… κάθεται στο 3-3. Και τα κατάφερε, αφού τίποτα δεν άλλαξε στα επτά λεπτά του έξτρα χρόνου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κολέσεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα, Μαρτίνεθ (71′ Τόσιτς), Σλίβκα (85′ Ακούνια), Τσιλούλης, Καρλίτος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έντερ (83′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε, Φριντζόνσον (46′ Ρομπάιγ), Καμαρά (95′ Κούεν), Βαλένσια, Βέργος (67′ Αντζιέλσκι)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αθανάσιος Διάκος».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest




8 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Αμαλία λαμιώτισσα
Αμαλία λαμιώτισσα

10 months ago

Κυριε Βοκολε,ηταν αμυνα αυτή απόψε; Μια πελώρια τρύπα ήταν.Τωρα αν σκέφτεσαι να μετοικήσεις σε άλλη ομάδα του κέντρου όπως λένε κάποιοι να μας το πεις,επαγγελματιας είσαι, αλλά αυτή η ομαδα και σου χρωστάει αλλα και της χρωστάς,σε καταξίωσε μην το υποτιμάς.
Παιξε με ανοιχτά χαρτιά.Σήμερα δικαιούμασταν 3 βαθμούς κι όχι έναν.

Λαμιώτης
Λαμιώτης

10 months ago

Κατ αρχάς μετά το πρώτα 10 λεπτό που η ομάδα μας μπήκε παγωμένα έχω να πω πολλά συγχαρητήρια για την ομάδα μας που βρήκε τα ψυχικά αποθέματα αρχικά να ισοφαρίσει και έπειτα να γυρίσει το μάτς. Δεύτερον αυτό που θέλω να πώ είναι πραγματικά αυτός ο διαιτητής οι βοηθοί και το βαρ πληρώνονται;;;; Γιατί αν πληρώνονται να σφυράνε έτσι είναι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο!!!! Πραγματικά δεν θυμάμαι χειρότερη διαιτησία εδώ και πολλά χρόνια. Έδωσε ένα πέναλτι στον Ατρόμητο που δεν υπάρχει καν. Μια κόκκινη πάνω στον Καρλίτος διαιτητής βάρ και βοηθός έκλεισαν τα μάτια. Τέλος ένα πέναλτι πάλι πάνω στον Καρλίτος στο δεύτερο ημίχρονο που διαιτητής και βάρ έκλεισαν τα μάτια. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! Μας έδειξαν με τον τρόπο τους ότι μέχρι εδώ είστε μην θέλετε και πολλά πολλά. Επειδή δεν έχω δει τα νέα της ομάδος μας εγώ αν ήμουν στην διοίκηση της ομάδος θα έβγαζα ανακοίνωση ο εν λόγω κύριος να μην ξανασφυρίξει την ομάδα μας.
Υ.Γ Δύο λόγια γι αυτό το ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ που λέγεται ΒΕΡΓΟΣ. Αυτό το λέω με όλη την συναίσθηση της γνώμης μου. Ρε Νικολάκη για να έχουμε καλό ερώτημα αυτό είναι το ευχαριστώ στην ομάδα που σου έδωσε ψωμί να φας και σε πήρε από τα αζήτητα και σε έφερε πάλι στο προσκήνιο;;; Αλλά τι περιμένεις από έναν παίκτη που είναι ΑΧΆΡΙΣΤΟΣ!!!! Αυτά για κάποιους που λέγατε γιατί η ομάδα μας δεν τον κράτησε. Προτίμησε τα λεφτά αντί για την ομάδα που του έδειξε εμπιστοσύνη αυτή και ο κόσμος τής.
Υ.Γ2 Πάω στοίχημα οι γκουρού της τηλεόρασης στυλ ΜΠΑΡΟΥΦΑ στην ΕΡΤ θα τα δούνε ότι ο εν λόγω διαιτητής και οι βοηθοί του ότι τα πήγανε άριστα!!!! Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν το βλέπω. Το κακό είναι ότι ο εν λόγω κύριος που σχολιάζει δεν έχει καμία δικαιοδοσία με την διαιτησία. Είναι εδώ και χρόνια που έχει φύγει από την διαιτησία στον σύνδεσμο Αττικής και πλέον δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ!!!! Ένας απλώς υπάλληλος είναι και μάλιστα από τους κακούς!!! Το χειρότερο όμως είναι ότι τον ακούει και πόσος κόσμος τις βλακείες που λέει.

Νίκος
Νίκος

10 months ago

Έτσι. Θυμάμαι και τον Μπερτολιο στον Άρη να πανηγυρίζει γκολ εναντια στη Λαμία.Δεν θα αφήσουν τον Ατρομητο να πέσει. Τους κρατα ο Σπανός από….

Λαμιώτης
Λαμιώτης

10 months ago


Reply to 

Νίκος

Σε αυτό δεν έχεις άδικο φίλε….. Περνάει η μπογιά του Σπανού ακόμα…

Λαμιώτης
Λαμιώτης

10 months ago

Μόλις έπεσα μέσα για τον πουστόγερο στην ΕΡΤ που κάνει τον και καλά σχολιαστή της διαιτησίας. Είδε δύο πέναλτι για τον Ατρόμητο και κανένα για την Λαμία. Την κόκκινη κάρτα δεν την είδε ποτέ. Εδώ είπε ότι για τον Κυριάκο στην φάση έκανε λάθος ο διαιτητής έπρεπε να βγάλει και κόκκινη. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Ρε τι άλλο θα ακούσουμε!!!! Εδώ και 7 χρόνια που η ομάδα μας βρίσκεται στην Α Εθνική καλή κουβέντα για την ομάδα μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΌΤΕ!!!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ…!!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΣΧΟΛΙΑΣΤΈΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΛΑΊΓΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ….ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΆΛΑΒΕ….

DrPanos
DrPanos

10 months ago

Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο! Ο τύπος έχει φοβερό κόμπλεξ με τη Λαμία.

ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ

10 months ago

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΤΟΥ 90 ΚΑΙ 00 ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΑΔΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ. Ο ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ 2040 ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Νίκος
Νίκος

10 months ago

Πληρώσαμε τον τραυματισμό του Νούνιες. Δεν πειράζει. Όσο μένει απόρθητο το καστρο από τους μικρούς έχουμε ελπίδες. Μόνο για το παιχνίδι με τον Βόλο στεναχωριέμαι. Πάμε Λαμία.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Αμαλία λαμιώτισσα
Αμαλία λαμιώτισσα
10 months ago

Κυριε Βοκολε,ηταν αμυνα αυτή απόψε; Μια πελώρια τρύπα ήταν.Τωρα αν σκέφτεσαι να μετοικήσεις σε άλλη ομάδα του κέντρου όπως λένε κάποιοι να μας το πεις,επαγγελματιας είσαι, αλλά αυτή η ομαδα και σου χρωστάει αλλα και της χρωστάς,σε καταξίωσε μην το υποτιμάς.
Παιξε με ανοιχτά χαρτιά.Σήμερα δικαιούμασταν 3 βαθμούς κι όχι έναν.

Λαμιώτης
Λαμιώτης
10 months ago

Κατ αρχάς μετά το πρώτα 10 λεπτό που η ομάδα μας μπήκε παγωμένα έχω να πω πολλά συγχαρητήρια για την ομάδα μας που βρήκε τα ψυχικά αποθέματα αρχικά να ισοφαρίσει και έπειτα να γυρίσει το μάτς. Δεύτερον αυτό που θέλω να πώ είναι πραγματικά αυτός ο διαιτητής οι βοηθοί και το βαρ πληρώνονται;;;; Γιατί αν πληρώνονται να σφυράνε έτσι είναι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο!!!! Πραγματικά δεν θυμάμαι χειρότερη διαιτησία εδώ και πολλά χρόνια. Έδωσε ένα πέναλτι στον Ατρόμητο που δεν υπάρχει καν. Μια κόκκινη πάνω στον Καρλίτος διαιτητής βάρ και βοηθός έκλεισαν τα μάτια. Τέλος ένα πέναλτι πάλι πάνω στον Καρλίτος στο δεύτερο ημίχρονο που διαιτητής και βάρ έκλεισαν τα μάτια. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! Μας έδειξαν με τον τρόπο τους ότι μέχρι εδώ είστε μην θέλετε και πολλά πολλά. Επειδή δεν έχω δει τα νέα της ομάδος μας εγώ αν ήμουν στην διοίκηση της ομάδος θα έβγαζα ανακοίνωση ο εν λόγω κύριος να μην ξανασφυρίξει την ομάδα μας.
Υ.Γ Δύο λόγια γι αυτό το ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ που λέγεται ΒΕΡΓΟΣ. Αυτό το λέω με όλη την συναίσθηση της γνώμης μου. Ρε Νικολάκη για να έχουμε καλό ερώτημα αυτό είναι το ευχαριστώ στην ομάδα που σου έδωσε ψωμί να φας και σε πήρε από τα αζήτητα και σε έφερε πάλι στο προσκήνιο;;; Αλλά τι περιμένεις από έναν παίκτη που είναι ΑΧΆΡΙΣΤΟΣ!!!! Αυτά για κάποιους που λέγατε γιατί η ομάδα μας δεν τον κράτησε. Προτίμησε τα λεφτά αντί για την ομάδα που του έδειξε εμπιστοσύνη αυτή και ο κόσμος τής.
Υ.Γ2 Πάω στοίχημα οι γκουρού της τηλεόρασης στυλ ΜΠΑΡΟΥΦΑ στην ΕΡΤ θα τα δούνε ότι ο εν λόγω διαιτητής και οι βοηθοί του ότι τα πήγανε άριστα!!!! Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν το βλέπω. Το κακό είναι ότι ο εν λόγω κύριος που σχολιάζει δεν έχει καμία δικαιοδοσία με την διαιτησία. Είναι εδώ και χρόνια που έχει φύγει από την διαιτησία στον σύνδεσμο Αττικής και πλέον δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ!!!! Ένας απλώς υπάλληλος είναι και μάλιστα από τους κακούς!!! Το χειρότερο όμως είναι ότι τον ακούει και πόσος κόσμος τις βλακείες που λέει.

Νίκος
Νίκος
10 months ago

Έτσι. Θυμάμαι και τον Μπερτολιο στον Άρη να πανηγυρίζει γκολ εναντια στη Λαμία.Δεν θα αφήσουν τον Ατρομητο να πέσει. Τους κρατα ο Σπανός από….

Λαμιώτης
Λαμιώτης
10 months ago
Reply to  Νίκος

Σε αυτό δεν έχεις άδικο φίλε….. Περνάει η μπογιά του Σπανού ακόμα…

Λαμιώτης
Λαμιώτης
10 months ago

Μόλις έπεσα μέσα για τον πουστόγερο στην ΕΡΤ που κάνει τον και καλά σχολιαστή της διαιτησίας. Είδε δύο πέναλτι για τον Ατρόμητο και κανένα για την Λαμία. Την κόκκινη κάρτα δεν την είδε ποτέ. Εδώ είπε ότι για τον Κυριάκο στην φάση έκανε λάθος ο διαιτητής έπρεπε να βγάλει και κόκκινη. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Ρε τι άλλο θα ακούσουμε!!!! Εδώ και 7 χρόνια που η ομάδα μας βρίσκεται στην Α Εθνική καλή κουβέντα για την ομάδα μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΌΤΕ!!!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ…!!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΣΧΟΛΙΑΣΤΈΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΊΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ!!!! ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΛΑΊΓΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ….ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΆΛΑΒΕ….

DrPanos
DrPanos
10 months ago

Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο! Ο τύπος έχει φοβερό κόμπλεξ με τη Λαμία.

ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
10 months ago

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΤΟΥ 90 ΚΑΙ 00 ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΑΔΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ. Ο ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ 2040 ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Νίκος
Νίκος
10 months ago

Πληρώσαμε τον τραυματισμό του Νούνιες. Δεν πειράζει. Όσο μένει απόρθητο το καστρο από τους μικρούς έχουμε ελπίδες. Μόνο για το παιχνίδι με τον Βόλο στεναχωριέμαι. Πάμε Λαμία.

ΠΑΣ Λαμία