Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μπράβο ρε μάγκα Κοσμά!

Ιδιαίτερη ήταν για τον Κοσμά Τσιλιανίδη, η χθεσινοβραδινή βραδιά των βραβείων του ΠΣΑΠΠ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, ήταν μεταξύ εκείνων που βραβεύτηκαν χθες από τους συναδέλφους του. Και η βράβευση του ήταν άκρως συμβολική.

Ο Τσιλιανίδης την περσινή σεζόν και αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΟΦΗ, είχε στείλει μήνυμα συμπαράστασης σε όσους δοκιμάζονται από τον καρκίνο. Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε ξυρίσει το κεφάλι του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα με αυτή του την πράξη, για όσους δίνουν τη μεγάλη «μάχη».

Έτσι, ο ΠΣΑΠΠ τον βράβευσε χθες, με την ομάδα μας να αναφέρει στο σχετικό της «χτύπημα» μέσω των σελίδων της στα κοινωνικά δίκτυα: «Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κοσμά Τσιλιανίδη για την ειδική του βράβευση από τον ΠΣΑΠΠ, καθώς ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου ξύρισε το κεφάλι του σε ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που δίνουν τη «μάχη» τους γι’ αυτήν την ασθένεια, στέλνοντας ένα πολύ ξεχωριστό «μήνυμα» με μία εξαιρετική κίνηση».

Καντε κλίκ για σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία