Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Κρίμα που το ζήσαμε χωρίς τον κόσμο μας»!

Περήφανος για τον ΠΑΣ Λαμία δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού απόψε.

Ο κόουτς δήλωσε τη συγκίνηση του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, εξέφρασε όσο τη… χαρμολύπη του, αφού μια τόσο μεγάλη στιγμή η ομάδα μας τη βίωσε χωρίς τον κόσμο της.

Παράλληλα, κράτησε και πάλι χαμηλά τη μπάλα, ζητώντας από αύριο… κάτω το κεφάλι και δουλειά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο flash interview, ο κ. Βόκολος είπε: «Τι μπορείς να πεις, είμαι συγκινημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ήταν μία μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, μας δίνει κουράγια και δύναμη αλλά και ο τρόπος που την πετύχαμε. Σήμερα θα το χαρούν όλοι, αλλά από αύριο έχουμε δουλειά γιατί έχουμε δρόμο ακόμα στο πρωτάθλημα όμως μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να έχουμε νοοτροπία νικητή.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, όμως είναι κρίμα σε μία τόσο μεγάλη μέρα να μην έχουμε τους οπαδούς μας.

Κάθε νίκη είναι μεγάλη, η ομάδα δικαιούταν να έχει περισσότερους βαθμούς, κοιτάμε τη δουλειά μας να γινόμαστε καλύτεροι και να παλεύουμε για τη νίκη».

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία