Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Στην κορυφή ο Καρλίτος, αλλά βλέπουν κι άλλους

Το θέμα του Καρλίτος παραμένει στην επικαιρότητα για τον Άρη και την Τρίτη.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι γνωστό εδώ και ημέρες πως βρίσκεται στο στόχαστρο των «κιτρίνων». Αυτοί τον έχουν προσεγγίσει και ο ίδιος φέρεται να ενδιαφέρεται για την προοπτική να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, οι πηγές από εκεί αναφέρουν πως έχει ζητήσει στον ΠΑΣ Λαμία να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει στον Άρη. Πράγμα που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα μας.

Οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν πως ο παίκτης παραμένει τραυματίας και δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί.

Σε κάθε περίπτωση -και παρότι την Κυριακή αναφερόταν πως ο Άρης έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Λαμία ύψους 400.000 ευρώ- τα σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ένα διαφορετικό σενάριο. Αυτό θέλει τους «κίτρινους» να περιμένουν τον παίκτη να μείνει ελεύθερος για να προχωρήσουν στη μεταγραφή του.

Πράγμα που σαφέστατα είναι απίθανο να συμβεί. Πόσο μάλλον όταν η ενδιαφερόμενη ομάδα, είναι άμεση ανταγωνίστρια του ΠΑΣ Λαμία φέτος και ενώ ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο ενάμιση χρόνου ακόμα.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από τη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν και μια περίπτωση επιθετικού από το εξωτερικό. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως αφήνουν στην άκρη την υπόθεση του Καρλίτος.

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία