Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Ο μόνος στην ιστορία της Λαμίας που έχει κληθεί από εισαγγελέα»

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΠΑΣ Λαμία, μετά τα όσα πολύ βαριά είπε ο Ντάνιελ Αντέτζο σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα.

Οι «κυανόλευκοι» σε ανακοίνωση που εξέδωσαν για το θέμα, τονίζουν πως από το καλοκαίρι όχι απλά ο παίκτης είχε ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται, αλλά οι ίδιοι του έφεραν τρεις προτάσεις. Δύο από την Ελλάδα και μία από την Ινδία.

Ο ίδιος ήταν που δεν τις αποδέχθηκε και γενικότερα είχε πάντα αρνητική στάση. Μάλιστα, οι ίδοι του πρότειναν μια συμβιβαστική λύση να λάβει τα χρήματα του μέχρι και τον Δεκέμβριο, ώστε να αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Ιανουάριο, με τον ίδιο να αξιώνει όλα τα χρήματα του μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Εν τω μεταξύ, στην ίδια ανακοίνωση και στις υπόνοιες περί σκόπιμης προσπάθειας της ομάδας μας να τον εμπλέξει σε θεωρίες στημένων αγώνων, ο ΠΑΣ Λαμία αναφέρει πως ο Αντέτζο είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου, που κλήθηκε από τον Εισαγγελέα για να δώσει κατάθεση για συμμετοχή σε κύκλωμα στησίματος αγώνων.

Μάλιστα, τονίζεται εμμέσως πως οι «κυανόλευκοι» θα κινηθούν νομικά εις βάρος του.

Αναλυτικά:

Προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης και αποκατάσταση της αλήθειας μετά από τη δυσφημιστική συνέντευξη που έδωσε ο κύριος Adejo:
Ο κ. Adejo είχε ενημερωθεί μετά το τέλος της περσινής χρονιάς από την ομάδα μας ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή μας. Η ομάδα τότε έκανε προσπάθεια, ώστε να τον βοηθήσει να βρει άλλη ομάδα και μάλιστα του έφερε τρεις προτάσεις, οι δύο εντός Ελλάδος και η μία από την Ινδία, τις οποίες και αρνήθηκε. Αρνητικός ήταν γενικά καθ’ όλη την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και ενώ ήμασταν σε διαδικασία εύρεσης λύσης, έκανε προσφυγή, ζητώντας ολόκληρο το συμβόλαιο, την στιγμή που ομάδα του έδινε αποζημίωση έως και τον Δεκέμβριο, καθώς τον Ιανουάριο υπάρχουν οι χειμερινές μεταγραφές.
Αναφέρει δυσφημιστικά ότι η ομάδα ”κατέστρεψε” το όνομα του, όμως αρκεί να αναφέρουμε ότι ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου μας που εκλήθη από τον εισαγγελέα, ώστε να δώσει κατάθεση για συμμετοχή σε κύκλωμα στησίματος αγώνων. Σύντομα θα κληθεί να αποδείξει τα όσα δυσφημιστικά κατά της ομάδας μας έχει δηλώσει στη συνέντευξη του.

5 Comments

5 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία