Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Οι μόνοι που αναγνωρίζουν την προσπάθεια!

Ως Lamia Ole έχουμε σταθεί πολλάκις απέναντι στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Λαμία τα αθηναϊκά Μέσα.

Όπως και με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της επαρχία,ς υπάρχει η τάση από τα ΜΜΕ ευρείας κυκλοφορίας να υποβαθμίζουν το ρόλο της ομάδας μας, ενισχύοντας έτσι τη δυναμική των θεωρητικά «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ασφαλώς όμως, πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Πάντα υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν πως… υπάρχουμε και εμείς στο χάρτι. Και η εφημερίδα «ΦΩΣ των Σπορ» αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για αυτό.

Η ιστορική εφημερίδα πολλάκις έχει εστιάσει στις επιτυχίες του ΠΑΣ Λαμία φέτος και το έκανε και σήμερα. Αντί να γράψει για την απώλεια του Παναθηναϊκού, επέλεξε στο εξώφυλλο της να κάνει αυτό που είναι… αυτονόητο, αλλά κανείς δεν το τηρεί. Να αναφερθεί στην πολύ μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Λεωνίδα Βόκολου. Και μάλιστα με «χτύπημα» στο εξώφυλλο της.

Αυτονόητο μεν, στη χώρα που ζούμε όμως σπάνιο να συμβεί! Και δείγμα πως αν μη τι άλλο υπάρχει σεβασμός στην προσπάθεια που γίνεται από τους «κυανόλευκους» για να κάνουν την υπέρβαση φέτος.

Ενα δείγμα σεβασμού που το «ΦΩΣ» δεν επιδυκνεί για πρώτη φορά φέτος βέβαια. Το έχει κάνει και με τις αρκετές συνεντεύξεις που αφορούν τη Λαμία και έχει φιλοξενήσει τη φετινή χρονιά. Αυτοί τουλάχιστον αναγνωρίζουν πως δεν υπάρχουν μόνο οι «μεγάλοι» στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουμε και εμείς!

Δείτε το «χτύπημα» στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας:

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία