Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Η Αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε»!

Πυρά κατά της Αστυνομίας από τον ΠΑΣ Λαμία για το γεγονός πως δεν έγινε η πιστοποίηση του γηπέδου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για πολλές προσπάθειες, προκειμένου το γήπεδο να πάρει το ΟΚ για την λειτουργία του, μετά την τοποθέτηση των καμερών -όπως ορίζει ο νόμος. Ωστόσο, παρά τις πολλές προσπάθειες που έγιναν από πλευράς Λαμίας, οι αρχές δεν προχώρησαν στην επανεκτίμηση της κατάστασης. Παρότι μάλιστα, εμπρόθεσμα η ομάδα μας έκανε όλες τις κινήσεις.

Ως εκ τούτου, η απόφαση της ΔΕΑΒ για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης κεκλεισμένων των θυρών δεν αλλάζει και από την προσεχή Δευτέρα, θα ξεκινήσει η επιστροφή των χρημάτων σε όσους είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους ότι παρόλο που από το πρωί της Παρασκευής 8/3 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έγιναν αιτήματα προς την Αστυνομία, προκειμένου να μεταβεί στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” και να πιστοποιήσει την τοποθέτηση και την σωστή λειτουργία του κλειστού κυκλώματος εποπτείας του γηπέδου, αυτή δεν ανταποκρίθηκε.

Ως εκ τούτου η ΔΕΑΒ έβγαλε σήμερα το βράδυ την τελική της απόφαση για απόρριψη της αίτησής μας, για ανάκληση της προηγούμενης απόφασής της για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών της αναμέτρησης με την ΑΕΚ την Κυριακή 10/3. Έτσι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους όλους τους φιλάθλους οι οποίοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την παραπάνω αναμέτρηση ότι αυτά ακυρώνονται και από Δευτέρα θα γίνεται η σταδιακή επιστροφή των χρημάτων τους με τον ίδιο τρόπο που τα προμηθεύτηκαν.

Μία απάντηση στο “«Η Αστυνομία δεν ανταποκρίθηκε»!”

  1. Kxr Avatar
    Kxr

    Η αστυνομία ή η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε όπως προβλέπει ο νόμος!!! Λίγη σοβαρότητα και ένα συγγνώμη προς τους υγιείς φιλάθλους δεν βλάπτει!!

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία