Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Εδώ ισχύουν άλλοι νόμοι;

Αυτό που έχει συμβεί με τον ΠΑΣ Λαμία πριν το πρώτο σημερινό του παιχνίδι στα πλέι-οφ, με την ΑΕΚ είναι όχι απλά άνευ προηγουμένου, αλλά ανήκουστο. Λες και οι Αρχές απλά… δεν μας γουστάρουν. Δεν μας θέλουν!

Η ομάδα μας θα αναγκαστεί να δώσει το ιστορικό πρώτο της παιχνίδι στο μίνι – πρωτάθλημα, χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Αυτό έχει να κάνει με την απόφαση της ΔΕΑΒ να κλείσει το γήπεδο, λόγω… έλλειψης τριών καμερών. Μόνο που οι κάμερες υπάρχουν. Ωστόσο κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει τον απαιτούμενο επανέλεγχο που προβλέπεται από τη διαδικασία.

Η Λαμία έκανε εμπρόθεσμα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες. Τόσο η Λαμία, όσο και η ΑΕΚ, όσο και η Σούπερ Λίγκα πίεσαν τις Αρχές να κάνουν το αυτονόητο. Τη δουλειά τους. Να έρθουν δηλαδή στο «Αθανάσιος Διάκος» και να κάνουν επανέλεγχο της εγκατάστασης των καμερών. Ως όφειλαν! Αλλά ποιος πάει τώρα μέχρι τη Λαμία…

Πράγματι, η ομάδα μας χρειάστηκε λίγες ώρες παραπάνω για να γίνει η τελική τοποθέτηση, καθώς η παραγγελία των συστημάτων έγινε στο εξωτερικό. Και επομένως απαιτείται ένα χρονικό διάστημα για να έρθουν αυτά στην Ελλάδα και να μπουν σε λειτουργία. Για αυτό και στον πρώτο έλεγχο της ΔΕΑΒ το γήπεδο δεν ήταν έτοιμο.

Στις 48 ώρες πριν το παιχνίδι όμως, όταν και θα γινόταν ο τελικός επανέλεγχος, ο ΠΑΣ Λαμία τα είχε όλα στο 100% στην εντέλεια. Οι κάμερες είχαν τοποθετηθεί και μάλιστα, η εταιρία που ανέλαβε το έργο, η ίδια δημοσιοποίησε ένα έργο με τα συστήματα να λειτουργούν. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΔΕΑΒ δεν ήρθαν ποτέ. Αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος το παιχνίδι να διεξαχθεί με κόσμο -παρότι είχαν εκδοθεί εισιτήρια.

Την ίδια ώρα βέβαια, για το ίδιο θέμα έδιναν παράταση στο μπάσκετ. Λες και το «Αθανάσιος Διάκος» είναι πιο «επικίνδυνο» από ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ…

Μία απάντηση στο “Εδώ ισχύουν άλλοι νόμοι;”

  1. Νικος Avatar
    Νικος

    Ποια ΔΕΑΒ, η ομάδα καταγγελει την αστυνομία ότι δεν ήρθε να κάνει έλεγχο . Να τα λέμε με το όνομα τους.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία