Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Καλύβια για χρήση γηπέδου: «Εκπέμπουμε SOS»!

Την αγανάκτηση τους για τη συμπεριφορά όσων χρησιμοποιούν το γήπεδο των Καλυβίων, εξέφρασαν δημόσια οι άνθρωποι της ΑΕ Καλυβίων.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν επιστολή διαμαρτυρίας σε έντονο τόνο, με αφορμή τα όσα αντικρίζουν καθημερινά στο γήπεδο. Όπως τονίζουν, παρότι κρατούν ανοιχτές τις εγκαταστάσεις όλη την ημέρα για να εξυπηρετούνται οι Δημότες της Λαμίας, οι ίδιοι όχι απλά δεν φροντίζουν τον χώρο, αλλά τον αφήνουν όλο και πιο βρώμικο.

Μάλιστα, αναφέρεται πως μέχρι και πεταμένα αυγά στον αγωνιστικό χώρο, έχουν αναγκαστεί να μαζέψουν, ζητώντας από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά:

Γήπεδο Καλυβίων ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!!

Σχολικά Πρωταθλήματα, Πρωταθλήματα Υποδομών, όλη η Λαμία και η Φθιώτιδα γενικά χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γήπεδο, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις εγκαταστάσεις…

Σκουπίδια, βρωμιά, φθορές, ζημιές, αδιαφορία, περιμένοντας όλοι από την Α.Ε. ΚΑΛΥΒΙΩΝ να “αναλάβει δράση” και “να καθαρίσει” για τους υπόλοιπους χρήστες του γηπέδου (το οποίο είναι το μοναδικό στην περιοχή ανοικτό όλο το 24ωρο, με τα υπόλοιπα να είναι κλειδωμένα αρκετές ώρες)…

Μέχρι και αυγά βρέθηκαν!!!!

Εκπέμπουμε SOS!!!!

Η κατάσταση αυτή δε μπορεί να συνεχιστεί και, φυσικά, δεν είμαστε υπάλληλοι όσων χρησιμοποιούν το γήπεδο…

Απαιτούμε, τουλάχιστον, να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν, γιατί θα αλλάξει και η δικιά μας στάση!!!!

Μία απάντηση στο “Καλύβια για χρήση γηπέδου: «Εκπέμπουμε SOS»!”

  1. Lamiotis Avatar
    Lamiotis

    Κλειδώστε το ώστε στο εξής να μην μπαίνει κάνεις άλλος, πλην της ομαδας των Καλυβ8ων, στον αγωνιστικό χωρο.
    Οι ρακονταγκοι, δυστυχως υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, οπότε αφού δεν καταλαβαίνουν, πρέπει να απομονώνουν με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας