Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Στο τραπέζι το όνομα του Περέα

Είναι δεδομένο πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για τον ΠΑΣ Λαμία. Αφενός γιατί πάει σε αυτό χωρίς το άγχος της παραμονής και αφετέρου γιατί θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά που θα αφήσουν οι παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Στην τελευταία περίπτωση ανήκουν ο Καρλίτος και ο Σωτήρης Τσιλούλης. Ο πρώτος αποχώρησε ήδη για την Αστάνα και ο δεύτερος στο τέλος της σεζόν μετακομίζει στην ΑΕΚ. Πρόκειται για δύο από τους βασικούς λόγους της πορείας της ομάδας μας φέτος και δεδομένα αυτή οφείλει να τους αντικαταστήσει με παίκτες που θα είναι της ίδιας αξίας.

Υπό αυτό το πρίσμα στο τραπέζι έχουν πέσει ήδη αρκετά ονόματα. Και εγώ να από εκείνα που προκαλούν εντύπωση είναι του Χουάν Χοσέ Περέα. Ενός ποδοσφαιριστή που εξετάζεται για να καλύψει το κενό του Τσιλούλη και να δώσει το κάτι παραπάνω.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο Κολομβιανός εξτρέμ έχει προταθεί στους «κυανόλευκους», παρότι μιλάμε για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που πολύ δύσκολα θα μπορέσει η ομάδα μας να κυνηγήσει την περίπτωση του. Όχι γιατί δεν τον ψήνει η Λαμία, αλλά εξαιτίας του κασέ του.

Ο Περέα αποχώρησε το 2022 από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Στουτγάρδη έναντι 2,4 εκατομμυρίων ευρώ. Και μπορεί οι απαιτήσεις του να έχουν πέσει από τη στιγμή που στους Σουηβούς δεν… έπιασε, όμως παραμένει αρκετά «αλμυρή» περίπτωση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα του βεληνεκούς του ΠΑΣ Λαμία.

Ο 24χρονος επιθετικός φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στη Χάνσα Ροστόκ, με την οποία στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας έχει κάνει 27 συμμετοχές, με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Έχει παράλληλα αγωνιστεί και σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου, όπου είχε μία ακόμα ασίστ.

Θυμίζουμε πως πριν αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Γερμανία, ο Περέα είχε αγωνιστεί επίσης σε Παναθηναϊκό και Βόλο.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest




0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία