Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στις λίστες ο Κατσικογιάννης»!

Πυρ και μανία στον ΠΑΣ Λαμία με τον διαιτητή Κατσικογιάννη. Έναν άνθρωπο που επανηλλειμένα εδώ και πολλά χρόνια οι «κυανόλευκοι» βρίσκουν μπροστά τους και τους κάνει… τη ζωή δύσκολη.

Σημερινό κατόρθωμα του Ηπειρώτη ρέφερι, τα… 23 λεπτά καθυστερήσεων, μέσα στα οποία διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα κι ενώ άφησε την ομάδα μας με δέκα παίκτες λόγω (!) βωμολοχιών.

Όλα αυτά έφεραν την παρέμβαση του Σάκη Τσικνή μετά το τέλος της αναμέτρησης. Σε μια από τις σπάνιες τοποθετήσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ τοποθετήθηκε στο συνδρομητικό κανάλι και ανέφερε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στους πίνακες της ΚΕΔ.

Πιο αναλυτικά είπε: «Σαν Λαμία δεν μιλάμε συχνά, ωστόσο μας αναγκάζει να το κάνουμε τα όσα είδαμε σήμερα! Ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός πινάκων διαιτητών από την ΚΕΔ και μας γυρνά αρκετά χρόνια πίσω. Ξυπνά δυστυχώς μνήμες από τα πέτρινα χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις διαιτησίες παρελθόντων πρωταθλημάτων. Σαν Λαμία προσπαθήσαμε φέτος να φτάσουμε ψηλά, μπήκαμε στα πλέι-οφς ωστόσο βλέπετε ότι και στην καλή μας ημέρα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε»!

Μία απάντηση στο “«Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στις λίστες ο Κατσικογιάννης»!”

  1. Oamiotis Avatar
    Oamiotis

    ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΠΕΡΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΑΜΑΡΑΛ, ΚΑ6ΩΣ ΚΑΙ Γ7Α ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΛΙΒΚΑ, ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ “ΕΓΩ ΑΠΟΔΑΧΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩ”, ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
    ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ [ Ο ΘΕΟΣ ΗΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ] ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΡΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ Ε7ΔΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΕΚ0ΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΩΔΗ 20ΛΕΠΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ,ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία