Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Της στέρησαν τη χαρά!

Ο ΠΑΣ Λαμία άξιζε την νίκη, πάλεψε με ψυχή για αυτή, αλλά δεν την πήρε κόντρα στον ΠΑΟΚ! Κράτησε τους Θεσσαλονικείς στο 1-1 στο «Αθανάσιος Διάκος», σε ένα παιχνίδι που δικαιούταν και με το παραπάνω να κάνει την ιστορική πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ.

Κι αυτό, αφού ο ανεκδιήγητος διαιτητής κράτησε συνολικά 20 λεπτά καθυστερήσεων (επτά στο πρώτο και άλλα 13 στο δεύτερο), χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος. Μάλιστα, στην επανάληψη, αγωνίστηκε στις καθυστερήσεις με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμαράλ που ελέγχεται (!) και εν τέλει στο 100ο λεπτό δέχθηκε την ισοφάριση.

Μια ισοφάριση που πάντως, ενδεχομένως να αφήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» εκτός της «μάχης» του τίτλου, αφού απομακρύνεται πλέον από την κορυφή.

Αυτή ήταν -μακράν των υπόλοιπων- η κορυφαία εμφάνιση των παικτών του Λεωνίδα Βόκολου στη διαδικασία των πλέι-οφς. Και μάλιστα έρχεται λίγες ημέρες μετά την κάκιστη εικόνα που είχαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό το γρήγορο γκολ και στο 7′ είχε την πρώτη του καλή στιγμή. Σε φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, η μπάλα στρώθηκε στον Μάρκος Αντόνιο, ο τελευταίος έκανε το σουτ, αλλά ο Κοσέλεφ μπλόκαρε την μπάλα. Η ομάδα μας όμως δεν είχε σκοπό να… αφήσει έτσι το παιχνίδι. Οι «κυανόλευκοι» απάντησαν στο 10′ με τον Κοντονίκο να προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Κοτάρσκι που ήταν εκτός εστίας, χωρίς να καταφέρνει. Συνέχισε να έχει την εδαφική υπεροχή η ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά να μην είναι ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Κοσέλεφ. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου ήταν καλά οργανωμένοι στην άμυνα και προσπαθούσαν να κάνουν τη ζημιά μέσω αντεπιθέσεων.

Κι αφού στο 28′ ο Κωνσταντέλιας έκανε άσχημο κοντρόλ μετά από προσπάθεια του Μάρκος Αντόνιο κι ένα λεπτό μετά η κεφαλιά Οζντόεφ έφυγε άουτ από τη σέντρα του Σάστρε, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί. Μετά από γέμισμα του Σιμόν που ταλαιπώρησε τον Κωνσταντέλια, ο Μάλτσι έστρωσε την μπάλα με το στήθος στον Βικίντας Σλίβκα, με τον Λιθουανό να νικά τον Κοτάρσκι και να «γράφει» το 1-0.

Μη έχοντας άλλη επιλογή στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς τα έπαιξαν όλα για όλα, αλλά και πάλι ήταν ακίνδυνοι επιθετικά. Στο 50′ ο Μάρκος Αντόνιο δεν μπόρεσε να «εκτελέσει» από πλεονεκτική θέση μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Κωνσταντέλια. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήθελε αλλά… δεν μπορούσε. Είχε την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ούτε μία αξιόλογη ευκαιρία για να φτάσει σε πρώτη φάση στην ισοφάριση.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι δεν… υπήρχε επιστροφή, ο κ. Κατσικογιάννης επινόησε ένα δεκάλεπτο καθυστερήσεις. Που έγιναν 13′ εν τέλει. Στο διάστημα αυτό αποβλήθηκε ο Αμαράλ επειδή φέρεται να έβρισε τον ρέφερι (και ο Σλίβκα από τον πάγκο. Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σβαμπ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ντεσπόντοφ, έσωσε την παρτίδα για τον «Δικέφαλο», γράφοντας το τελικό 1-1 και μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα (πρώτος βαθμός μετά από έξι ήττες).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βώκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (46′ Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (76′ Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (76′ Λέικ), Κοντονίκος (68′ Τόσιτς), Σλίβκα (86΄ Τερεζίου), Μάλτσι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (69′ Γιόνι), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (57′ Μπάμπα), Σβαμπ, Οζντόεφ (75′ Μουργκ), Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (57′ Τάισον), Σαμάτα (57′ Τόμας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αθανάσιος Διάκος».

Περισσότερα σε λίγο…

Μία απάντηση στο “Της στέρησαν τη χαρά!”

  1. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΉ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΉ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ!!!! ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ!!! FORZA LAMIARA!!!!

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία