Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αδειοδοτήθηκε η Λαμία

Για μια ακόμα χρονιά, ο ΠΑΣ Λαμία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αναφορικά με τη συμμετοχή του τη νέα σεζόν στη Super League.

Κι αυτό καθώς την Παρασκευή, με ανακοίνωση της η ομάδα μας γνωστοποίησε πως έλαβε κανονικά άδεια συμμετοχής στη «μεγάλη» κατηγορία, όπως και την άδεια UEFA. Πρόκειται για μια αναμενόμενη εξέλιξης μιας και είναι γνωστό πως η Λαμία είναι ένα από τα πιο… τακτοποιημένα σωματεία στην Ελλάδα.

Αποτελεί δε, την καλύτερη απάντηση σε όσους της «χρεώνουν» κατά καιρούς απλήρωτους παίκτες και αδυναμία πληρωμών.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει ότι το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και χορήγησε στην ομάδα μας άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις UEFA (άδεια UEFA) και τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Μία απάντηση στο “Αδειοδοτήθηκε η Λαμία”

  1. Ζιοβανι Avatar
    Ζιοβανι

    Επειγόντως ανακαίνιση και ανανέωση του γηπέδου Αθανάσιος Διάκος με ταυτόχρονη αξιοποίηση του γηπέδου καμαριτσας..Μεγαλύτερη έμφαση και κεφάλαια στις υποδομές των ακαδημιών με έμπειρους και καταρτισμένους προπονητές για ανάδειξη περισσότερων ταλέντων της περιοχής.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία