Ακολουθήστε μας:

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα: 16 χρόνια χωρίς τον Γιώργο!

Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια από τον χαμό του δικού μας Γιώργου Μητσόπουλου συμπληρώνονται σήμερα. Πρόκειται για μια από τις πιο «μαύρες» επετείους της ποδοσφαιρικής Λαμίας και του οπαδικού της κινήματος.

Μια απώλεια που κόστισε στην εξέδρα της ομάδας μας όσο λίγες και συνεχίζει να αποτελεί ορόσημο. Μάλιστα, μετά από τόσα χρόνια το πανό με το πρόσωπο του Γιώργου συνεχίζει -και θα συνεχίσει- να κοσμεί το κάγκελο.

Ο Γιώργος Μητσόπουλος έφυγε την 22η Μαΐου του 2008 σε τροχαίο δυστήχημα με το μηχανάκι του και ενώ ήταν ένα από τα πλέον ενεργά μέλη του τότε Σύνδεσμο Φιλάθλων Λαμίας. Ηγετικό στέλεχος που έδινε το «παρών» σε όλα τα εντός, αλλά και τα εκτός έδρας ματς των ομάδων της πόλης μας. Τότε που μετριόμασταν στα δάχτυλα όταν βγαίναμε έξω από τη Λαμία.

Στα 16 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από το χαμό του, τόσο η ομάδα μας, όσο και ο κόσμος της έχει τιμήσει με διάφορους τρόπους τη μνήμη του Γιώργου. Μάλιστα, το 2014 και στην ιστορική φιέστα ανόδου στη Football League, όλοι οι παίκτες της Λαμίας απέδωσαν τιμή, αφήνοντας λουλούγια μπροστά από το πανό με το πρόσωπο του.

Το 2015 ήταν η σειρά του Lamia Ole να τον τιμήσει. Είχαμε συνδιοργανώσει με την ΠΑΛΕΦΙΛ και τον Σύνδεσμο Βετεράνων ΑΣ Λαμία ένα φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του. Εξάλλου, ως φίλοι του Γιώργου και εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε στην οικογένεια του την αγάπη μας και την απεριόριστη συμπάθεια μας κάθε φορά και με κάθε τρόπο.

Είναι ακόμα εδώ, είναι ακόμα ανάμεσα μας στην κερκίδα…

ΓΙΩΡΓΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΙΑΡΑ!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σαν Σήμερα