Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Η Λέγκια… πρεσάρει για τον περιζήτητο Καρλίτος

Στον ΠΑΣ Λαμία έκανε παπάδες φέτος και αυτό ήταν αρκετό προκειμένου οι μετοχές του Καρλίτος στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να ανέβουν κατακόρυφα. Μετά το πέρασμα του από την Αστάνα, ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Όμως δεν φαίνεται πως θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα…

Κι αυτό καθώς δεν είναι και λίγες οι ομάδες που του έχουν χτυπήσει την πόρτα για να βολιδισκοπήσουν τις προθέσεις του. Και από την Ελλάδα, αλλά και από την Ευρώπη.

Τα ρεπορτάζ στην Πολωνία, αναφέρουν πως αυτή που δείχνει να έχει προβάδισμα για τον 33χρονο σέντερ φορ, είναι η Λέγκια. Η πρώην ομάδα του δηλαδή, από την οποία το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος για να έρθει στη Λαμία. Είναι ένας σύλλογος που ξέρει, με πρωταγωνιστικούς στόχους και που ταιριάζει με τα «θέλω» του ίδιου. Την ίδια ώρα, από την Πολωνία κρούση φέρεται να του έχει κάνει και η Βιετσίνσκα.

Από εκεί και πέρα πάντως, έχει επανέλθει το ζήτημα του Καρλίτος και για τον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι Κύπριοι επιχείρησαν και τον περασμένο Γενάρη να τον κάνουν δικό τους. Ωστόσο, η ομάδα μας τους είχε μπει εμπόδιο, καθώς το ποσό που αξίωσε για να τον αφήσει ελεύθερος κρίθηκε «απαγορευτικό».

Εν τω μεταξύ, κρούση στον Ισπανό έχει γίνει και από την Τουρκία και συγκεκριμένα από την Αντάλιασπορ. Χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω.

Μία απάντηση στο “Η Λέγκια… πρεσάρει για τον περιζήτητο Καρλίτος”

  1. Lamiotis Avatar
    Lamiotis

    Στο τέλος προβλέπω ότι όλοι θα φύγουν και στο γήπεδο θα βρίσκουν γιδοπροβατα, ΚΙ όλα αύρα στον αναμορφωτη της ομαδας που από τα αλώνια μας ανέβασε στα σαλόνια και τώρα μας οδηγεί ξανά στα περιβολια, κοινώς στα χωράφια, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι