Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Οργανωμένοι Λαμίας: «Θα κινηθούμε νομικά»!

Έτοιμοι να κινηθούν ακόμα και νομικά εις βάρος της αυτοαποκαλούμενης «Επιτροπής Κατοίκων Γαλανέικων», φέρονται να είναι οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία.

Οι φίλοι των «κυανολεύκων» φέρονται να είναι οργισμένοι μετά από καταγγελία που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο εις βάρος τους, χαρακτηρίζοντας τους αρνητικά, με αφορμή την παρουσία τους στη γειτονιά των Γαλανέικων.

Στη σχετική καταγγελία, που μάλιστα γίνεται προς τον Δήμαρχο Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου, τους χαρακτηρίζουν «χούλιγκαν» και αποκαλούν τα γραφεία τους «γιάφκα». Πέραν τούτου, γίνεται αναφορά για οικονομική συνδρομή της ΠΑΕ προς αυτούς. Πράγμα που προφανώς και δεν ισχύει.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που για περισσότερο από ένα μήνα τώρα, οι ίδιοι έχουν επιλέξει να αποκόψουν κάθε επαφή με τη διοίκηση και να κάνουν αποχή.

Σε σχετική απάντηση που εξέδωσε το «BLUE CLUB» δεν μπαίνει στη διαδικασία της κόντρας. Επισημαίνει ωστόσο πως έχει συλλέξει τις ποινικά ελέγξιμες εκφράσεις και θα κινηθεί νομικά κατά των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την «Επιτροπή Κατοίκων Γαλανέικων». Τονίζεται μάλιστα, πως η λειτουργία του συνδέσμου στην περιοχή, ελέγχεται από δικαστικούς λειτουργούς, ασφάλεια και αστυνομία.

Αναλυτικά:

Απάντηση στην καταγγελία της Επιτροπής Κατοίκων Γαλανέικων.

Επιλέγουμε να απαντήσουμε μόνο στην παράγραφο που είναι ποινικά ελέγξιμη.

«Με την προστασία και την οικονομική συνδρομή της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΣ Λαμία, αυτοί απέκτησαν μια «ΓΙΑΦΚΑ», συγκεκαλυμμένη πίσω από τον τίτλο «Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας BLUE CLUB» τους παρακαλούμε “προκαλουμε” να καταθέσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες τις αποδείξεις που έχουν, αλλιώς επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας περί συκοφαντικής δυσφήμισης.

Επίσης να ενημερώσουμε ότι κατά το παρελθόν ο σύλλογος μας έχει ελεγχθεί από δικαστικούς λειτουργούς, ασφάλεια και αστυνομία ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ και δεν βρέθηκε τίποτα το μεμπτό».

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου
Ο πρόεδρος Γκαλιμάνης Νικόλαος

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest1 Comment


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Νικος
Νικος

1 month ago

Ντροπή. Κάνεις σύλλογος φιλάθλων Λαμίας δεν δημιούργησε ποτε προβλήματα. Ψέμματα όλα.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος
Νικος
1 month ago

Ντροπή. Κάνεις σύλλογος φιλάθλων Λαμίας δεν δημιούργησε ποτε προβλήματα. Ψέμματα όλα.

Οπαδοί