Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Καλό σου ταξίδι Δημήτρη»!

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Φθιώτιδα με τον πολύ ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Σωτηρίου. Εξίσου σοκαρισμένη όμως είναι και στην Κρήτη.

Εκεί διέμενε τους τελευταίους μήνες ο 25χρονος μέσος, που εκπλήρωνε την στρατιωτική του θητεία. Μάλιστα, προκειμένου να μην μείνει πίσω αγωνιστικά, είχε εκδώσει δελτίο και έκανε προπονήσεις με τον Ηρακλή Νεροκούρου.

Ο τελευταίος εξέδωσε ανακοίνωση, αποχαιρετώντας τον Σωτηρίου, ο οποίος να σημειωθεί πως άφησε την τελευταία του πνοή μετά την προπόνηση της Δευτέρας από ανακοπή καρδιάς, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Είναι κάποιες στιγμές που ένα γεγονός σε σοκάρει τόσο βαθειά που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να εκφραστεις…

Χτες βράδυ χάσαμε απρόσμενα ένα δικό μας παιδί, ένα σπάνιο πλάσμα που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας, υπέδειξε πως πρέπει να είναι ένας αθλητής μέσα και έξω από το γήπεδο.

Λυπομαστε βαθύτατα για τον απρόσμενο χαμό του και εκφράζουμε δημόσια τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλο σου ταξίδι Δημήτρη…»

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΕΠΣ Φθιώτιδας