Ακολουθήστε μας:

Έσπερος Λαμίας

Έμεινε στη μέση η υπερπροσπάθεια

Στη μέση έμεινε η μεγάλη επιστροφή του Έσπερου Λαμίας απόψε. Η ομάδα της πόλης μας παρότι επέστρεψε από το -13, δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη επί της Μυκόνου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 68-67 στο Χαλκιοπούλειο.

Βέβαια, ο Έσπερος «φωνάζει» για δύο φάουλ που δεν καταλογίστηκαν στα 13” και στα 10” πριν τη λήξη, σε Άλεν και Φιτζπάτρικ αντίστοιχα. Δύο φάσεις που εφόσον είχε καταλογιστεί φάουλ, θα άλλαζει όλο η ροή του αγώνα.

Το ξεκίνημα βρήκε την αντίπαλη ομάδα να προηγείται με 4-10 στο 5’, όμως οι παίκτες της Λαμίας μείωσαν σε 11-12 χάρη στις προσπάθειες του Ζευγαρά. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά με 13-19. Στη δεύτερη περίοδο, η Μύκονος πήρε προβάδισμα 13-25, αλλά ο Έσπερος δεν άφησε τον αγώνα να ξεφύγει. Με υπομονή και πείσμα, έκλεισε το ημίχρονο στο 29-35, παραμένοντας ζωντανός στη διεκδίκηση της νίκης.

Η τρίτη περίοδος βρήκε τη Λαμία να κυνηγά διψήφια διαφορά (43-56 στο 27’), αλλά με ένα εντυπωσιακό 8-0 επέστρεψε δυναμικά στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 51-56. Έτσι, το παιχνίδι ξανά έγινε ντέρμπι στην τελευταία περίοδο. Εκεί, το πάθος των παικτών του Γιάννη Σοφογιάννη έκανε το παιχνίδι θρίλερ. Στο φινάλε όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, με το 67-68 να σφραγίζει το αποτέλεσμα.

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 29-35, 51-56, 67-68.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΜΥ ΚΤΕΟ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης): Άλεν 6, Χουχούμης 7, Τσιλούλης 7 (1), Φιτζπάτρικ 31 (5), Ζευγαράς 7, Γεωργίου, Παπαντωνίου 5 (1), Πάππος, Γαρέζος, Τσουμάνης 4.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Ζιάγκος): Μπλάκμον 2, Μελισσαράτος 6, Σκουλίδας 11 (3), Πόζογλου, Φιλιππάκος 17, Σλέιτερ 3, Μάντζαρης 4, Σύλλας, Κανονίδης 22 (7), Ευστρατίου 3.

4
1
vote
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Έσπερος Λαμίας